Rıdvan Yılmaz'a bir talip daha! Glasgow Rangers harekete geçti

Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz'a E.Frankfurt ve Torino'dan sonra şimdi de İskoç devi G.Rangers talip oldu. Rangers, 21 yaşındaki sol bek için 4 milyon sterlin teklif etmeye hazırlanıyor.

AKŞAM

Beşiktaş'ın öz kaynak düzeninden yetişen ve gösterdiği performansla Avrupa'nın önde gelen takımlarının radarına giren Rıdvan Yılmaz'a Eintracht Frankfurt ve Torino'dan sonra şimdi de Glasgow Rangers talip oldu.

Daily Mail'in haberine göre; İskoç temsilcisi, Liverpool'dan Ben Davies'e imza attırdıktan sonra Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz için de 4 milyon sterlini gözden çıkardı. Haberde, Glasgow Rangers'ın Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'un Rıdvan'ı çok istediğinin altı çizildi.

Rıdvan Yılmaz'ın ismi uzun süre Eintracht Frankfurt ile anılmış hatta transfer son aşamaya kadar gelmiş ancak genç futbolcunun transferi son anda gerçekleşmemişti.

Beşiktaş altyapısından yetişen ve Siyah-Beyazlı takımla 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Rıdvan Yılmaz, geçtiğimiz sezon, 33 maçta forma giydi ve 3 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı. Ada basını, bu transferin ay sonuna kadar sonuçlanmasının muhtemel olduğuna vurgu yaptı