Rıdvan Yılmaz için birbirlerine girdiler! Çılgın teklif: Dev transfer

Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz, Avrupa devleri tarafından paylaşılamıyor. Beşiktaş'ta başarılı bir sezon geçiren Rıdvan Yılmaz için Frankfurt ve Torino birbiri ile yarışıyor. İşte iki kulübün teklifinin detayları...

AKŞAM

Avrupa'nın köklü ekipleri Rıdvan Yılmaz için birbirleri ile kapışıyorlat. Frankfurt ve Torino'nun kadrosuna katmak istediği yıldız sol bekin transferi için dün İtalyan basınından bir iddia daha ortaya atıldı.

RIDVAN YILMAZ İÇİN BİRBİRLERİNE RAKİP OLDULAR

AKŞAM'ın Torino yerel basından aktardığı haberine göre; ilk teklifi reddedilen Torino, Rıdvan'ı Frankfurt'a kaptırmamak için kesenin ağzını biraz daha açacak ve Alman ekibinin önerdiği bonservisin üzerine çıkacak.

BEŞİKTAŞ'IN KASASINA 7 MİLYON EURO GİREBİLİR

"toronews" dünkü haberinde; "Torino ilk teklifini nisanda sundu, 5 milyon euroyu da masaya koydu ama reddedildi. Frankfurt, daha yüksek bir teklif önerdi. Almanlar şu anda favori takım. 10 milyon eurodan kapıyı açsa da Beşiktaş, bu transfer 7-8 milyon euroya bitebilir. Beşiktaş, böyle bir teklif gelmesi halinde kabul edecek. Şu anda Frankfurt transferde favori ama Torino, 7 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyor." ifadelerine yer verdi.