Rıdvan Yılmaz dediler Galatasaray'ın yıldızı çıktı! Torino 15 milyon euroyla geliyor

Rıdvan Yılmaz transferi için bastıran Torino'dan sürpriz bir hamle geldi. Beşiktaş'ın yıldızı için mesai harcayan İtalyan ekibi şimdi de Marcao için Galatasaray'ın kapısını çalıyor. Torino, Rıdvan Yılmaz'ın yanı sıra Brezilyalı stoperi de kadrosuna katma amacında. İşte yapılan teklif ve detaylar…

Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz için bir süredir temaslarını sürdüren Torino, transfer için ısrarını sürdürüyor. İtalyan ekibinin yanı sıra Eintracht Frankfurt'un da ilgilendiği Rıdvan Yılmaz'ın yeni durağının neresi olacağı merak edilirken ibrenin Alman ekibine doğru kaydığı belirtildi.

RIDVAN YILMAZ İÇİN TORINO'NUN TEKLİFİ...

Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş'a son olarak 4 milyon euro + bonus teklifinde bulunan Torino, Siyah-Beyazlılardan '10 milyon euro isteriz' cevabını almıştı. Bunun üzerine geri adım atan Torino, transferde beklemeye geçti.

RIDVAN YILMAZ BEKLEMEYE, MARCAO İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Rıdvan Yılmaz transferini şimdilik rafa kaldıran Torino şimdi de Galatasaray'ın yıldızı için temaslara başladı. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Torino, Bremer'in yerini Marcao'yla doldurmayı planlıyor.

15 MİLYON EUROYU HAZIRLADILAR

Haber detayında Torino'nun Marcao için 15 milyon euroyu hazırladığı iddia edilirken Galatasaray'ın söz konusu rakamı kabul edebileceği belirtildi.