Rıdvan Dilmen'in 'kadroya giremez' dediği isme çılgın teklif! Avrupa devine gidiyor

Rıdvan Dilmen dahil Türkiye'deki tüm futbolseverleri yanıltan Miguel Crespo için Fenerbahçe'ye inanılmaz teklif. Rıdvan Dilmen'in 'Fenerbahçe'nin ilk 11 oyuncusu olamaz' dediği Miguel Crespo için Atletico Madrid tam 15 milyon euroyu hazırladı.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen başta olmak üzere birçok spor yorumcusu tarafından eleştirilen hatta yerden yere vurulan Fenerbahçeli Miguel Crespo için teklif yağmaya devam ediyor. Başarılı orta saha için Atletico Madrid ısrarını sürdürüyor.

RIDVAN DİLMEN AĞIR ELEŞTİRMİŞTİ

Yorumcu Rıdvan Dilmen, bir yayında Crespo ile ilgili "Miguel Crespo, Michael Frey'in orta sahası. Kalitede bir sorun var gibi. Fenerbahçe'de ilk 11'de oynayabilecek bir kumaşı yok" ifadelerini kullanmış ve birçok taraftar bu yoruma katılmıştı. Ancak Portekizli oyuncu daha sonra gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bıraktı.

ATLETİCO MADRİD'DEN TEKLİF VAR

İspanyol devi Atletico Madrid'in kıskacında olan Crespo için sezon sonu ciddi bir teklif gelmesi bekleniyor. Diego Simeone'nin hayran kaldığı orta saha oyuncusu için 15 milyon euroluk bir bonservis düşünülüyor.

Fenerbahçe Crespo'yu Estoril takımından yalnızca 1.5 milyon euro bonservis karşılığı transfer etmişti. Bu sezon 26 resmi maçta forma giyen Crespo, 2 gol 3 asistlik katkı verirken, performansıyla taraftarın sevgilisi olmayı bildi.