Rıdvan Dilmen'in istediği oldu! Fenerbahçe flaş transferi bitirdi

Rıdvan Dilmen'in dileği gerçek oldu. Fenerbahçe forvet transferi için Michy Batshuayi ile el sıkıştı. Rıdvan Dilmen geçtiğimiz sezonun son haftalarında Michy Batshuayi'ye destek vermiş ve “Fenerbahçe'de oynamasını isterim” ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'de forvet transferi nihayete erdi. Rıdvan Dilmen'in geride bıraktığımız sezonun son dönemecinde destek verdiği Michy Batshuayi, son dakika pürüzü çıkmaması halinde Fenerbahçe forması giyecek.

RIDVAN DİLMEN'İN İSTEDİĞİ OLDU

Rıdvan Dilmen'in hayali gerçek oldu. Sarı-Lacivertliler, ünlü yorumcunun "Fenerbahçe'de oynamasını isterim" dediği Michy Batshuayi ile anlaşma sağladı. Beşiktaş'ta eleştirildiği dönemde Batshuayi'nin arkasında duran Rıdvan Dilmen, oyuncunun Fenerbahçe'de iyi işler yapabileceğini belirtmişti.

Rıdvan Dilmen, 2021-22 sezonunun son haftalarında Michy Batshuayi'yle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"FENERBAHÇE'DE OYNAMASINI İSTERİM"

"Batshuayi sokak kedisi gibi. Hep gol arıyor. Çıkarken su şişelerini tekmeledi penaltıyı kaçırdığı için. Ben bu tarz oyuncuları severim. Değerli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş'ta kalması gerektiğini düşünüyorum. Eğer Beşiktaş'ta kalmayacaksa da Fenerbahçe'de oynamasını isterim."