Rıdvan Dilmen'in Haris Seferovic iddiası olay oldu! Galatasaraylılar bunu konuşuyor...

Rıdvan Dilmen, Haris Seferovic'in gelecek hafta Gomis'le birlikte maça ilk 11'de başlayacağını iddia etti. Buruk'un 4-4-2'ye döneceğini belirten Rıdvan Dilmen, forvet hattının Haris Seferovic ve Bafetimbi Gomis'ten oluşacağını belirtti.

Galatasaray'ın Antalyaspor'u 1-0 devirdiği maç sonrası konuşan Rıdvan Dilmen, Haris Seferovic ve Bafetimbi Gomis'in gelecek haftaki maça ilk 11'de başlayabileceğini iddia etti.

RIDVAN DİLMEN HARİS SEFEROVİC'İ ÖVDÜ

Antlalyaspor-Galatasaray maçı sonrası TV 8.5'ta yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, "Galatasaray önümüzdeki hafta içerde ilk 20 dakikayı hayal edemiyorum. Taraftarın gelmesiyle coşkulu olacaklar. Gelecek hafta Gomis-Seferovic ile başlayabilir. 4-4-2 başlayabilir Okan hoca. İçerde Giresunla oynarken Gomis'in bu golün hakkını vereceğini düşünüyorum. Emre Akbaba yoruldu baya Kerem gerilere kadar gelip top aldı. Antalyaspor karşısında Galatasaray altın buldu diyebiliriz. Şans yoktur futbolda kendin yaratırsın. Galatasaray'da iyi oynamamış olabilir gol yememekte beceridir" ifadelerini kullandı.

"GOLCÜ LAZIM"

Sarı kırmızılı takımın golcü alması gerektiğini söyleyen Dilmen, "Okan Buruk'un Gomis'in golüne rağmen forvet transferi ister. Hazır ve iyi bir santrafora ihtiyacı var. Gomis ve Seferovic iyi oyuncular ama forvet lazım. Yerli sağ ve sol bekte alabilirim rotasyon için" dedi.