Rıdvan Dilmen'den ortalığı karıştıracak ''yasa dışı dinleme'' iddiası!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'yi mağlup ettiği karşılaşmanın ardından hakem camiasıyla ilgili ortalığı karıştıracak bir iddiada bulundu. Rıdvan Dilmen, ''Merkez Hakem Kurulu (MHK) üyelerinin hakem operasyonundan haberi yokmuş. Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) istifa etmeye gitmişler ancak gördükleri tapeler sonrası kararı haklı bulmuşlar. Yalana bak! 'O tapeleri niye yayınlamadınız?' denildiğinde de 'Yasa dışı dinledik' demişler. Ne taraftan bakarsanız rezalet.'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Gaziantep FK'yi 3-2'yle geçti. Karşılaşmanın ardından ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, maçı gölgede bırakacak bir iddiada bulundu. TRT Spor'daki "%100 Futbol" programında konuşan Rıdvan Dilmen, "hakem operasyonu" zamanındaki Türkiye Futbol Federasyonunun kızağa çekilen hakemleri yasa dışı olarak dinlediğini iddia etti.

Nihat Kahveci ve Atınç Nukan'ın rekoru kırılıyor! Beşiktaş Özkaynak'tan tarihi satış

Rıdvan Dilmen'in yorumları şu şekilde:

- "MHK üyelerinin hakem operasyonundan haberi yokmuş. TFF'ye istifa etmeye gitmişler ancak gördükleri tapeler sonrası kararı haklı bulmuşlar. Yalana bak! O tapeleri niye yayınlamadınız denildiğinde de 'Yasa dışı dinledik' demişler. Ne taraftan bakarsanız rezalet."

- "Fırat Aydınus benim babamın oğlu değil ancak bunca yıldır Türk futboluna hizmet eden bir hakemi 3 maç kalmışken onurlandırmamayı anlamıyorum. Fırat Aydınus bundan 20-30 sene sonra hatırlanacak ama ona maç vermeyen Ferhat Gündoğdu ve Sabri Çelik'i kimse hatırlamayacak."

"Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile yola devam" Maçın ardından duyurdu

FENERBAHÇE SENEYE NEREYE TRANSFER YAPMALI?

- "Bugün (dün) Fenerbahçe'yi çok beğenmesem de kazanmayı bildi. Mücadelesinde ise yine bir problem yoktu. "Fenerbahçe, artık iyi oynadığı maçları kaybetmiyor. O alışkanlığı kazandılar."

- "Seneye Fenerbahçe çok iyi oynamasına rağmen sol bek almalı, arkada sıkıntısı yok. Alternatif olarak Altay'a bir kaleci şart. Önde kanatlarında bir problem olduğunu düşünmüyorum. Ama yine de sağ bek düşünülüyorsa birinci olarak sağ tarafa oyuncu alınabilir o zaman. Santrafor bence olmalı, olmazsa olmaz yani Serdar kesinlikle bu takımda iyi bir alternatif. İlk 11'de oynadığı zaman da 'Niçin oynuyor?' demeyeceğimiz bir oyuncu."

Erman Toroğlu'ndan olay sözler: İsmail Kartal, Ali Koç'un kucağına bombayı koydu

"MIHA ZAJC'IN ZEKASI..."

- "Oyunun başından sonuna kadar taraftar oyunun içindeydi. İsmail Kartal'ın maceradan uzak bir anlayış izlemesi, hem takımı hem de taraftarı yeniden ateşledi. Serdar Dursun'un golü tamamen taraftarın eseri. Penaltıyı kaçırdıktan sonra ismini bağırmasalar o gol gelmezdi."

- "Miha Zajc'ın attığı gol tam bir zeka ürünü, bir de bugün hemen hemen ilk kez veya ikinci kez gittiği ceza sahası koşusuydu bu. Çok fazla gitmiyordu fakat tam forvet arkasından evrilme olduğu için orada yakaladı. Performansı beklentimin altında kaldı ama attığı gol muazzam bir gol ve maçı bitirdi hemen hemen. Bir oyuncu her pozisyonda oynayamaz ancak Fenerbahçe'nin 3-4 pozisyonda birden oynayabilen çok oyuncu var."

"Kendinizi İsmail Kartal'ın yerine koyun..." Maç sonu olay sözler

"İSMAİL KARTAL, ARDA GÜLER KONUSUNDA YANLIŞ YAPIYOR"

- "Bundan önceki çoğu maçta İsmail Kartal'ın, Arda Güler'i doğru zamanlarda oyuna aldığını düşünüyordum. Ancak son 2 maçta yanlış yaptığını düşünüyorum. Arda artık daha fazla oynamalı. Bugün önde basarak oynadığın maçta Arda'nın ilk 11'de oyuna başlaması gerektiğini düşünüyorum. İsmail Hoca, 'Arda ile başlayıp risk almayayım' diyor ama Arda artık 'risk' denebilecek bir oyuncu değil."

- "Oyuncuların da hakkını vermek gerekiyor. Gelecek sezon için soru işareti olan bir teknik adamın altında çalışıyorsunuz ve mücadelenizden hiçbir şey kaybetmiyorsunuz. Çok büyük saygıyı hak ediyorlar."

Eyvah! Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'de korkulan oldu

"İSMAİL KARTAL, ALİ KOÇ'UN KAFASINI KARIŞTIRDI..."

- "İsmail Kartal'ın 'Ben ikinci adam olmam' açıklaması, Ali Koç'un kafasını karıştırdı. Bombayı Ali Koç'un masasına bıraktı o açıklama ile İsmail Kartal. Mevcut durum itibarıyla İsmail Kartal başarılı bir sezon geçiriyor. Kendi kariyeri açısından da Fenerbahçe'de kalmasa bile yeniden gözde bir teknik adam haline geleceğini düşünüyorum."

- "Osayi-Samuel, Vitor Pereira'nın onu üçlünün sağında oynatmasıyla defans yapmayı daha iyi öğrendi. Fenerbahçe'de Nazım bugün iyi performans sergilese de Osayi'nin arandığını düşünüyorum. Pereira'yı çok eleştirsem de bu konuda hakkını vermek lazım."

Kadıköy'de sarı-lacivert resital! Fenerbahçe'nin son kurbanı Gaziantep FK oldu

BILICA'Yİ HATIRLATTI

"Kaçan penaltı öncesi penaltı noktasını kazan Vetrih'in disiplin kuruluna sevk edilmesi gerekiyor. Yıllar önce aynı şeyi Bilica için de söylemiştim."

"Kitsiou'nun son dakikalarda Ferdi'yi düşürdüğü pozisyon tartışmasız penaltı. VAR'ın nasıl devreye girmediğini anlayamadım."

Sergen Yalçın'ın transfer hayaliydi, Ali Koç Fenerbahçe'ye getiriyor