Rıdvan Dilmen'den Jorge Jesus'a şok suçlama! Henüz ilk maç sonrası yer yerinden oynadı

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Ümraniyespor maçı sonrası Jorge Jesus için flaş ifadeler kullandı. Jorge Jesus'u rakibi küçümsemekle suçlayan Rıdvan Dilmen, oyuncu değişiklikleri sebebiyle de Portekizli teknik adamı eleştirdi.

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin sahasında Ümraniyespor ile 3-3 berabere kaldığı maçı yorumladı. Jorge Jesus'la ilgili flaş ifadeler kullanan Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

RIDVAN DİLMEN'DEN JORGE JESUS'A ELEŞTİRİ

Maçta 2 puan kaybeden takımın Ümraniyespor olduğunu belirten Rıdvan Dilmen, oyuncu tercihleri ve yaptığı değişiklikler sebebiyle Jorge Jesus'u eleştirdi. Portekizli hocanın haddinden fazla ofansif bir kadroyla maça başladığını belirten Rıdvan Dilmen, Emre Mor ve Enner Valencia değişikliklerini de eleştirdi.

EMRE MOR VE ENNER VALENCİA DEĞİŞİKLİKLERİNE TEPKİ

"Hangi 2 futbolcu çıkmaz desen, Emre Mor ve Enner Valencia derim" ifadelerini kullanan Rıdvan Dilmen, Jorge Jesus'u yaptığı oyuncu değişiklikleri sebebiyle eleştirdi.

"RAKİBİ KÜÇÜMSEMEMEN LAZIM"

Öte yandan Rıdvan Dilmen, Jorge Jesus'u rakibi küçümsemekle suçladı. Rıdvan Dilmen, Jorge Jesus için "Lig için sürekli hücumu düşünen bir teknik direktör olması iyi ama rakibi de küçümsememen lazım" ifadelerini kullandı.