Rıdvan Dilmen'den henüz ilk hafta bitmeden gündemi sarsan kehanet! Taraftarlar isyanda...

Rıdvan Dilmen Süper Lig'de henüz ilk hafta tamamlanmamışken gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı. Ünlü yorumcunun Beşiktaş kehaneti, Siyah-Beyazlı taraftarları kızdırdı. Rıdvan Dilmen Beşiktaş'ın bu kadroyla şampiyon olamayacağını söyledi. Detaylar haberimizde...

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Kayserispor maçı yorumları olay oldu. Ünlü yorumcunun henüz ilk hafta tamamlanmamışken Beşiktaş'ın bu kadroyla şampiyon olamayacağını söylemesi Siyah-Beyazlı taraftarları çıldırttı.

RIDVAN DİLMEN'DEN BEŞİKTAŞ İDDİASI

Beşiktaş'ın stoper ve orta saha olmak üzere en az 2 transfer daha yapacağını belirten Rıdvan Dilmen, söz konusu takviyelerin gelmesi sonrası Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında olacağını iddia etti. Öte yandan Rıdvan Dilmen, Valerien Ismael'in Kayserispor maçındaki sistemle devam edeceğini öne sürdü.

İşte Rıdvan Dilmen'in yorumları:

"BEŞİKTAŞ'IN EN ÖNEMLİ YILDIZI GHEZZAL"

"Masuaku fena bir oyuncu değil. Beşiktaş orada sıkıntı yaşamaz. Umut Meraş'da var yedekte. Weghorst gibi oyuncular takımda ikinci bir golcü olmasını gerektirir. Beşiktaş'ın en önemli yıldızı Ghezzal bugün müthiş bir gol attı.

"1 ORTA SAHA, 1 STOPER TRANSFERİ"

Beşiktaş'ta coşku var. Ancak Beşiktaş'ın minimum 1 orta sahaya ve 1 stopere kesinlikle ihtiyacı var. Ön tarafta sıkıntı yok. Muleka da sol kanada alıştıkça katkı verecektir.

"HAKEM ÜMİT ÖZTÜRK'Ü BEĞENDİM"

Genel anlamda hakem Ümit Öztürk'ü beğendim. Maçın gidişatına herhangi bir müdahalesi olduğunu düşünmüyorum.

"VALERİEN İSMAEL BU SİSTEMLE DEVAM EDER"

Ismael geçtiğimiz sezon geldiğinde bir sonraki sezona hazırlık yapması için erken geldi. Fakat bir anda hazırlık maçlarının sonuna doğru sistem değişildi. Beşiktaş'ın artık bu sistemle devam edeceğini düşünüyorum.

"BEŞİKTAŞ WELİNTON'U ARIYORSA BU KALİTESİZLİK GÖSTERGESİDİR"

Welinton kötü bir oyuncu değil ancak Beşiktaş seviyesi bir oyuncu da değil. Bugün Beşiktaş halen Welinton'u arıyorsa bu kalitesizlik göstergesidir.

"BEŞİKTAŞ BU KADROSUYLA ŞAMPİYON OLAMAZ"

Beşiktaş'ın bu kadrosu bu yapıyla şampiyonluk yarışında olamaz. Ancak Beşiktaş minimum 2 transfer yapacaktır ve şampiyonluk yarışında olacaktır diye düşünüyorum.

RIDVAN DİLMEN'DEN TFF'YE LİMİT SİTEMİ

Fenerbahçe 10 civarı oyuncu aldı, Beşiktaş önemli transferler yaptı, Galatasaray yıldızları bir bir getiriyor. Ne oldu bu TFF limitleri?"