Rıdvan Dilmen, üç büyüklerin şampiyonluk şansını değerlendirdi: Nisan belirleyici

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuştu. Dilmen; maçı, üç büyüklerin şampiyonluk şansını ve ''Yaw Ackah olayını'' değerlendirdi.

Spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, NTV'deki "%100 Futbol"da Beşiktaş'ın evinde İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 mağlup ettiği mücadeleyi değerlendirdi.

Beşiktaş'ın gizli lider olduğunu iddia eden Dilmen, üç büyüklerin şampiyonluk şansı için, "48 puanı aldı Beşiktaş, şu anda muhtemelen gizli liderim dedi. Belli oldu ki ligde kopma olmayacak, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan en az ikisi Nisan ayını görecek." yorumunda bulundu.

Erman Toroğu'ndan bomba Sergen Yalçın yorumu: Fatih Terim abisinin izinde

TERİM'İN İLK YILLARI

Fatih Terim'in ilk senesini değerlendiren Dilmen, "Türkiye'nin 1 numaralı gelmiş geçmiş teknik direktörü Fatih Terim'dir. Herkese göre öyle. Bir iki takımda da çalıştı. Galatasaray'a geldi 6 hafta geri düştüler ve sahalarında Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup oldular. Herkes eleştiriyor Fatih Terim'i... Futbolcu Fatih Terim başka ve teknik adam olarak kendini 6 hafta gösteremiyor. O gün yönetim git dese hangi taraftar dur derdi? Kötü giderken yok dediler ve Galatasaray kazandı. Ve üst üstte 4 sene şampiyon oldular. Sabrı verdiren ise teknik direktördür. Teknik direktörlerin kulüp ile olan bağı yetmez. Kulübe güven ve camiaya güven vermesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kartal'ı kabustan Rosier uyandırdı! 1-0

"BU DEMEK BİLİYOR MUSUN? ŞİKE YAPTIN DEMEK"

Anadolu kulüpleri hakkında açıklama yapan Rıdvan Dilmen, Yaw Ackah'ın gördüğü kırmızı kart hakkında da yorumlarda bulundu:

Son dakika: Gündeme bomba gibi düştü... Süper Lig'i sarsan şike iddiası!

Dilmen'in açıklamalarından satır başları şöyle...

- "Beşiktaş'ın Trabzonspor maçında oyunundan çok coşkusunda eksiklik vardı. Bizim bildiğimiz Beşiktaş bu, bambaşka özveri. Coşku başka bir şey, özveri başka şey. Özverili olmak, o duyguyu tatmaktır, kulübe sahip çıkmaktır."

Welinton'dan maç sonu Domagoj Vida sözleri

- "Beşiktaş iyi oynuyor mu? Hayır dedim maçta ama Beşiktaş 10 kişi kaldı. 10 kişi kalınca orta sahadan bir oyuncuyu sol beke koydu. Mensah, Dorukhan yok, Oğuzhan kuvvetli değil. 4-4-1 oynadı."

Valentin Rosier'den Aboubakar açıklaması: Ailemden biri gibi

"ÇARŞI'NIN ÇOCUKLARI GİBİYDİ"

- "Bu maçı 1-0 falan kaybetse Beşiktaş, Beşiktaşlılar Ljajic ile Aboubakar çıkar mı derdi. Nasıl çıktılar, kaprissiz, koşarak çıktılar. 90 artılarda Ljajic tribünde ayaktaydı. Kim kazandı, Ljajic kazandı. Maçı uzun süre 0-0 götüren oyuncu Ljajic'yi. Aboubakar, Larin 60-80 metre top sürdü. Bildiğin Çarşı'nın çocukları gibiydi, ekmeğinin hakkını veren oyuncular vardı."

Emre Kocadağ: Allah'ın adaleti var, bir şekilde tecelli eder

"GALATASARAY OTURAKLI"

- "Rosier sağda her yerde oynadı, her yere gidiyor. Kiralık oyuncu, Josef falan, adapte olmak kolay değildir. Beşiktaş, seyircili gibi oynayan tek takım."

İsmail Kartal: Beşiktaş'a karşı rehavete girdik

- "Galatasaray taktik anlamda oturaklı, Beşiktaş coşkudan taviz vermiyor. Coşku yetmez, kalite de lazım ve kalite de var."

Nihat Özdemir'den derbi açıklaması: Soruşturma başlattık

"PENALTI VERİLMEDİ"

- "Hakem Vida'ya gösterdiği pozisyonda avantaj oynatmalıydı ama iyi bir Halis Özkahya izledik. Rosier'e pası da Halis verdi, faulü çalacaktı, yutkundu, avantajı oynatıp durdu. Gole, hakemin ne kadar katkısının olduğunun ya da olmadığının göstermesiydi."

Manchester City, Liverpool'u darmadağın etti!

- "Beşiktaş'ın penaltı pozisyonunda VAR'dan uyarı gelmeliydi. Gördüm ama çekme yeterli değil dese olabilir. 'Halis, gördüm ama yeterli görmedim' görüşmesi yoksa olmaz. Değdi, bıraktı falan da değil."

Beşiktaş'a Domagoj Vida kötü haber