Rıdvan Dilmen, Trabzonspor maçı sonrası patladı! TFF ve MHK'ye seslendi

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor'un konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup olduğu maçı değerlendirdi. Fırat Aydınus'un verdiği kararları eleştiren Rıdvan Dilmen, TFF ve MHK'ye seslendi: “Gölge etme başka ihsan istemem. Bu sözüm Merkez Hakem Kurulu'na, Nihat Bey'e, kurullara. Siz karışmayın. Trabzonspor, zaten kazanacak şampiyonluğu, anasının ak sütü gibi helal.”

Rıdvan Dilmen Trabzonspor'un Yeni Malatyaspor'u 1-0'la geçtiği maçı yorumladı. Fırat Aydınus'un yönetimini eleştiren Rıdvan Dilmen, TFF ve MHK'ye seslendi. Dilmen, "Gölge etme başka ihsan istemem. Bu sözüm Merkez Hakem Kurulu'na, Nihat Bey'e, kurullara. Siz karışmayın. Trabzonspor, zaten kazanacak şampiyonluğu, anasının ak sütü gibi helal" ifadelerini kullandı.

RIDVAN DİLMEN'DEN ALİ ŞANSALAN'A BÜYÜK TEPKİ

Karşılaşmada VAR hakemi olarak görev yapan Ali Şansalan'ı da değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Sumudica, açıklamalarında yerden göğe kadar haklı. Eserleriyle gurur duysunlar. Ali Şansalan'a maç verilecek mi acaba haftaya? Çağırınca verilmiyor. Ali Şansalan, Kim'i koştura koştura attın, bugün koşturmana da gerek yoktu. Hüseyin'in pozisyonunda çağırsana hakemi" şeklinde konuştu.