Rıdvan Dilmen 'seve seve' dedi ve bombayı patlattı! Herkes TFF beklerken...

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, bir taraftarın Fenerbahçe sorusuna çarpıcı bir cevap verdi. Adı TFF başkanlığı için anılan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'ye açık kapı bıraktı ve “Sana ihtiyacımız var derseler seve seve giderim” ifadelerini kullandı. Dilmen'in tıpkı İsmail Kartal gibi 'ikinci adam olmam' sözleri ise dikkat çekti.

Star Gazetesi

Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından Rıdvan Dilmen, kısa süre önce sosyal medya hesabından başlattığı #RıdvanHocayaSor etkinliğiyle taraftarlardan gelen soruları cevaplamaya başlamıştı. Rıdvan Dilmen bir taraftarın yönelttiği "Fenerbahçe'de saha içi, saha kenarı veya yönetimde herhangi bir pozisyonda görev alma planınız var mı? Teklif gelse herhangi bir pozisyon için kabul eder misiniz?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

RIDVAN DİLMEN'DEN FENERBAHÇE'YE AÇIK KAPI

Sözlerine 'Fenerbahçe benim ailem' başlayan Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe aşkıyla büyüdüm. Fenerbahçe'de futbolu bıraktım. Allah bunu bana nasip etti. Çok kısa bir dönem teknik direktörlük yaptım" ifadelerini kullandı.

"BREZİLYA'DA BİR OYUNCU VAR, İZLER MİSİN? DESELEER..."

Sarı-Lacivertlilerden teklif alma olasılığına değinen Rıdvan Dilmen, "Atıyorum 'Bir oyuncu var Brezilya'da izler misin?' deseler koşarak gideriz. 'Kulübümüzün sana ihtiyacı var, hangi başkan olursa olsun şurada sana ihtiyacımız var' deseler seve seve giderim" şeklinde konuşarak Kanarya'ya açık kapı bıraktı.

RIDVAN DİLMEN'DEN İSMAL KARTALVARİ AÇIKLAMA: İKİNCİ ADAM OLMAM

İsmail Kartal gibi 'ikinci adam olmam' diyen Rıdvan Dilmen, "Ben teknik direktörlük yaptığım için prensip olarak böyle bir olaya karşıyım ama Fenerbahçe Kulübü'nde herhangi bir görev verilmek istenirse ve bana da ihtiyaçlarının olduğunu hissedersem tabi ki görev alırım. Fenerbahçe'de çalışmak hepimiz için bir onurdur" ifadelerini kullandı.

Son olarak futbol bilgisi konusunda kendisini öven Rıdvan Dilmen, "Futbol konusunda dünya çapında iyi olduğumu düşünüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.