Rıdvan Dilmen maç sonrası 2 isim verdi, transferi açıkladı! Galatasaray…

Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Giresunspor maçı sonrası Sarı-Kırmızılıların transfer gündemine değindi. Galatasaray'ın mutlaka forvet transferi yapması gerektiğini belirten Rıdvan Dilmen, Necati Ateş ve Joao Pedro isimlerini vererek Cimbom'un ihtiyacı olan futbolcuyu örnekledi.

Rıdvan Dilmen Galatasaray'ın Giresunspor'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından mücadeleyi yorumladı. Galatasaray'ın bu sezonki rotasyonu yönetirken çok zorlanacağını belirten Rıdvan Dilmen, transfere de değindi.

RIDVAN DİLMEN: MERTENS TARAFTAR İSTEDİ DİYE OYUNA ALINDI

Okan Buruk'un maçta şuursuz değişiklikler yaptığını belirten Rıdvan Dilmen, Dries Mertens'in taraftar istedi diye oyuna alındığını söyledi. Galatasaray'ın oyununun sürekli geriye gittiğini belirten Rıdvan Dilmen, Midtsjö, Oliveira ve Torreira'dan ancak ikisinin ayna anda sahada olabileceğini belirtti.

TRANSFER SÖZLERİ

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın transfer gündemine de değindi. Sarı-Kırmızılıların Seferovic ve Bafetimbi Gomis'ten daha iyi bir forvete ihtiyacı olduğunu söyleyen ünlü yorumcu, Necati Ateş ve Joao Pedro örneklerini vererek Galatasaray'ın nasıl bir transfer yapması gerektiğini örnekledi.

RIDVAN DİLMEN: SERGİO OLİVEİRA'YI GÖNDERİRDİM

Öte yandan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'dan bir futbolcu göndermek zorunda olsa bunun Sergio Oliveira olacağını dile getirdi. Dilmen, "Şu anda bu kadar fazla orta sahaya sahip olma lüksünüz yok. Aynı şey Fenerbahçe için de geçerli. Yeni transferlerden bazılarını gönderme şansım olsa hiç düşünmem" ifadelerini kullandı.