Rıdvan Dilmen 'kapris yapar, gönderin gitsin' dedi, Galatasaraylılar şoka girdi!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Altay'ı deplasmanda 1-0 yendiği maçı yorumladı. Öte yandan Rıdvan Dilmen Bafetimbi Gomis konusuna da değindi. Bafetimbi Gomis'in bu performansla oynayamayacağını söyleyen Dilmen, “Yedek bıraksanız kapris yapar, yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar da tecrübeli golcünün performansına sosyal medyada ateş püskürdü ve yaşadıkları hayal kırıklığını dile getirdi.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Altay'ı 1-0 yendiği maç sonrası konuştu. Bafetimbi Gomis'in performansını eleştiren Rıdvan Dilmen, oyuncunun bu performansla oynayamayacağını belirtti. Bafetimbi Gomis'in yedek kalması halinde kapris yapacağını belirten Rıdvan Dilmen, tecrübeli forvetle yolların ayrılması gerektiğini ifade etti.

RIDVAN DİLMEN'DEN BAFETIMBI GOMIS SÖZLERİ: YOLLARIN AYRILMASI GEREK

Rıdvan Dilmen'in Gomis sözleri şöyle:

"Bafetimbi Gomis'i yedek bıraksanız kapris yapar, belli. Bu performans ile de oynayamayacağı için Gomis ile yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum."

TARAFTARLAR ÖFKELİ

Bu arada Galatasaraylı taraftarlar da transferi öncesi çok şey bekledikleri Bafetimbi Gomis'in performansına sosyal medyada öfke kustu. Sarı-Kırmızılılara gönül veren futbolseverler, Gomis'in formu karşısında duydukları hayal kırıklığıyla ilgili binlerce paylaşım yaptı.

"10 MİLYON EURO DA TEKLİF GELSE SATMAK ZORUNDA KALACAKSIN"

Öte yandan Rıdvan Dilmen artık kulüpler için satış döneminin başlayacağını belirtti ve "Kerem Aktürkoğlu, Marcao gibi isimlere 10 milyon euro teklif gelirse istemeden de olsa satmak zorunda kalacaksın" dedi.

Rıdvan Dilmen son olarak Taylan Antalyalı'nın Erick Pulgar'dan daha iyi olduğunu vurguladı.

Metin Tekin Galatasaray'ın yeni teknik direktörünü açıkladı: Tam isabet

Gündemi sarsacak Şenol Güneş haberi: Şaka sandım ama 'olay doğru' dediler