Rıdvan Dilmen herkesin beklediği transfere 'ben olsam gitmem' dedi, kıyamet koptu!

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Abdülkerim Bardakcı ve Atınç Nukan için flaş sözler. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, iki futbolcunun da Valerien Ismael'in sistemine uymadığını dile getirdi ve “Bu transferler fark etmez, bu oyun formatında olmaz” ifadelerini kullandı. Öte yandan Dilmen'in “Ben sol bek olsam Beşiktaş'a gelmem” sözleri de taraftarların tepkisini çekti.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Alanyaspor'u 4-1 mağlup ettiği maçı yorumladı. Rıdvan Dilmen'in Beşiktaş'ın transfer gündemindeki isimlerle ilgili söylediği sözler ise Siyah-Beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

RIDVAN DİLMEN'İN SÖZLERİNE BEŞİKTAŞLILARDAN TEPKİ

Rıdvan Dilmen Beşiktaş'ın girişimlerde bulunduğu Abdülkerim Bardakcı ve Atınç Nukan'la ilgili konuştu. Ünlü yorumcu iki futbolcunun da Valerien Ismael'in sistemine uymadığını belirtti. Abdülkerim Bardakcı için 'biraz hızlı ama transferi çok da fark etmez' diyen Rıdvan Dilmen, Atınç Nukan için ise 'bu oyun formatında olmaz' ifadelerini kullandı.

"BEN SOL BEK OLSAM BEŞİKTAŞ'A GİTMEM"

Öte yandan Rıdvan Dilmen'in "Ben sol bek olsam Beşiktaş'a gelmem" sözleri de Siyah-Beyazlı taraftarların tepkisini çekti. Beşiktaş'a gönül veren futbolseverler, Rıdvan Dilmen'in bu ifadelerine sosyal medyada ateş püskürdü.

Rıdvan Dilmen'in Beşiktaş'ın transfer gündemindeki isimlerle ilgili söyledikleri şöyle:

"Beşiktaş'ta ileriye çıkan Welinton ve Montero'yu gördük ama dönüşlerde sıkıntı yaşamamak için Beşiktaş'ın en az 2 stopere ihtiyacı var. Şu anda bu kadroda bu sisteme uygun bir oyuncu yok. Beşiktaş'ta pas oyunu yok artık. Hocanın oynattığı sistemde sürat ve çabukluk olarak bakarsak Abdülkerim transferi çok da fark etmez. Biraz hızlı olabilir ama bir şey değişmez.

Ben sol bek olsam gelmem Beşiktaş'a Büyük kulübe giderken o takımın iyi ve kötü bölgelerine bakarım. Önde Larin kalırsa hiç problem olmaz ama 2 stoper şart. Atınç ile ilgileniyor. Bu oyun formatında bu da olmaz."

Tümer Metin'in şimdi de Sergen Yalçın iddiası gündemi sarstı! Sosyal medya sallanıyor

Ve Mbaye Diagne'nin yeni takımı belli oldu! King Kong geri döndü

Tüm dünya Cristiano Ronaldo'nun çirkin hareketini konuşuyor! Özür dilemek zorunda kaldı