Rıdvan Dilmen ‘bana sallayanlar' dedi ve çılgına döndü: Ali Koç benden özür dilesin!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in Ali Koç sözleri gündeme bomba gibi düştü. Pereira zamanında Fenerbahçe'nin sistemini eleştiren ve kadronun iyi olduğunu savunan Rıdvan Dilmen, o dönem kendisini eleştirenlere çattı. ‘Ali Koç da dahil bana sallayanlar benden özür dilesin' diyen Dilmen, İsmail Kartal'ın doğru sistemi bulduğunu dile getirdi.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Rıdvan Dilmen sonunda patladı! Ali Koç da dahil kendisini eleştirenlere ateş püsküren Rıdvan Dilmen, "Ali Koç da dahil bana sallayanlar benden özür dilesin" ifadelerini kullandı. Dilmen'in bu sözleri gündeme bomba gibi düştü.

RIDVAN DİLMEN: ALİ KOÇ BENDEN ÖZÜR DİLESİN!

Fenerbahçe'nin deplasmanda 4-0 kazandığı Kayserispor maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, Sarı-Lacivertlilerin sezona başladığı sistemi eleştirdiği dönemde kendisine çatan isimleri hedef aldı. Fenerbahçe'nin İsmail Kartal ile doğru oyun planını bulduğunu savunan Rıdvan Dilmen, "Ali Koç da dahil bana sallayanlar benden özür dilesin" dedi.

Rıdvan Dilmen'in Ali Koç için söylediği bu sözler sosyal medyada gündeme otururken, Sarı-Lacivertli taraftarlar genel itibarıyla ünlü yorumcunun yanında yer aldı.

Rıdvan Dilmen'in konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

"ALİ KOÇ VITOR PEREIRA'YA '4'LÜ SİSTEMİ BİR DENEYELİM' DEMELİYDİ"

"Ali Koç 'hocam biri bu 4'lü sistemle oynayın diyor bir deneyelim' demeliydi Vitor Pereira'ya. Güle oynaya değil, ciddi oynayarak geliyor Fenerbahçe. Daha 7. haftada Fenerbahçe liderken söyledim bunu. Ali Koç da dahil bana sallayanlar benden özür dilesin. Fenerbahçe'nin kadrosu iyi bir kadroydu sadece yanlış oynatılıyordu. Futbol basit oynanır. Vitor Pereira zor olanı tercih etti. 3'lü savunmayla Trabzonspor'a karşı 10 kişi oynasaydı 4'lük olurdu."

Herkes Rıdvan Dilmen'in iddiasını konuşuyor! Trabzonsporlular anlam veremedi

Galatasaray'da Erick Pulgar depremi! Kıyamet koptu

Gece yarısı Okan Buruk bombası! Ve açıklama geldi: Hazırlanıyor

Yusuf Yazıcı transferi hayırlı olsun! Trabzonspor 20 milyon euroyu gördü