Richard: Daha iyi oynayan taraf bizdik

Corendon Alanyasporlu oyuncular Richard ve Florent Hadergjonaj, 1-0 mağlup oldukları Trabzonspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Richard, ''Bence biz daha iyi oynayan taraftık. İlk yarıda bile maçı bitirebilirdik. '' dedi.

Corendon Alanyasporlu oyuncular Richard ve Florent Hadergjonaj, 1-0 mağlup oldukları Trabzonspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Daha iyi oynayan tarafından kendileri olduğunu belirten Richard, "Bence biz daha iyi oynayan taraftık. İlk yarıda bile maçı bitirebilirdik. Birçok pozisyona girmemize rağmen maçı bitiremedik. Rakibimiz bulduğu bir fırsatta golü buldu. Futbol detaylarla açıklanabilir. Atamazsanız, rakibiniz bir kere gelir ve kazanır. Maalesef böyle oluyor." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Florent Hadergjonaj'da maçı değerlendirdi. Oynadıkları oyununun karşılığını alamadıklarını söyleyen Kosovalı oyuncu, "Aslında sezon başından beri senaryo bu bizim için. İyi oynuyoruz ama sonucu alamıyoruz. Hep bu şekilde devam etti. Puan almak gerekiyor. Bunun üzerine çalışıp, değiştirmemiz gerekiyor. Rakipleri de izliyoruz. Lig daha da rekabet içinde geçiyor. Puanlara ihtiyacımız var. Bunu değiştirmeliyiz" şeklinde konuştu.