Ricardo Quaresma'dan sürpriz karar! Herkes 'tamam' derken geri dönmeye hazırlanıyor

Ülkemizde Beşiktaş ve Kasımpaşa formaları giyen Ricardo Quaresma'dan futbol kariyeriyle ilgili sürpriz bir karar geldi. Vitoria Guimaraes ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 38 yaşındaki Ricardo Quaresma 1 yıl daha futbol oynamak istiyor.

Portekiz futbolunun yetiştirdiği unutulmaz oyuncular arasındaki yerini alan Ricardo Quaresma'dan 'devam' kararı çıktı. Eylül ayında 39 yaşına basacak olan Ricardo Quaresma 1 yıl daha futbol oynayıp kariyerini noktalama hedefinde.

Okan Buruk çılgınlığı! Taraftarların ısrarı sonrası sürpriz gelişme

RICARDO QUARESMA 40'INA KADAR OYNAMAK İSTİYOR

Ülkemizde Beşiktaş ve Kasımpaşa formaları giyen Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'nın futbolu bırakmaya niyeti yok. Kariyeri boyunca inişli çıkışlı grafik sergilese de fiziksel anlamda sürekli kendini diri tutan Ricardo Quaresma 40 yaşına kadar futbol oynamak istiyor.

Mostafa Mohamed krizi yeniden patlak verdi! 5 ay önceki olay tekrar hortladı

PORTEKİZLİ YILDIZIN ÖNCELİĞİ SPORTING

Vitoria Guimaraes ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ricardo Quaresma, aktif kariyerini 1 yıl daha sürdürme kararı alırken, oyuncunun mevcut takımıyla yola devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Ülkesine dönmeden önce ve sonrasındaki süreçte birçok takımın istediği Quaresma'nın sezon sonunda gelecek teklifleri değerlendireceği ve Portekizlinin ilk tercihinin, futbola başladığı Sporting olduğu belirtildi.

Cengiz Ünder transferi hayırlı olsun! Başkan rakamı bile açıkladı...

QUARESMA'NIN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Bu sezon Vitoria Guimaraes formasıyla ligde 20 maça çıkan Ricardo Quaresma 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 2 dönem geçirdiği Beşiktaş'ta büyük izler bırakan 38 yaşındaki Portekizli yıldız, Siyah-Beyazlılarda çıktığı toplam 227 maçta 38 gol, 78 asistlik istatistik yakalamıştı.

Hakan Çalhanoğlu için yılın transfer bombasına hazır olun! İtalya bu haberle çalkalanıyor