Ricardo Quaresma'dan Beşiktaş sözleri: ''Beşiktaş farklı bir dünya''

Kartal'ın eski yıldızı Ricardo Quaresma, “Beşiktaş ve Porto çok farklı dünya… Beşiktaş gibi büyük kulüplerde oynamak için karakter, şahsiyet, gurur, irade ve kararlılık gerekir” dedi.

AKŞAM

Beşiktaş'ın eski yıldızı Ricaro Quaresma "Mais Futebol"a konuştu. Siyah-Beyazlı takımı çok sevdiğinin altını çizen Q7, "Kendimi iyi hissediyorum. Fiziksel olarak da iyi durumdayım ve ayaklarım izin verdiği sürece devam etmeyi düşünüyorum. Şu an futbolu bırakmadım. Devam edeceğim. Kariyerimde büyük kulüplerde oynadım. Porto ve Beşiktaş gibi büyük kulüpler bambaşkaydı. Beşiktaş da Porto da çok farklı dünya. Çok farklı büyük kulüpler. Beşiktaş gibi, Porto gibi büyük kulüplerde oynamak için karakter, şahsiyet, gurur, irade ve kararlılık gerekir." yorumunda bulundu.

"JORGE JESUS'A SABREDİLMELİ"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile ilgili düşüncelerini aktaran yıldız isim, "Türkiye farklı bir zihniyet ve ayrı bir dünya. Jorge Jesus'un kulüpte ve futbol dünyasında karşılaşacağı birçok şeye sabrı olacak mı bilmiyorum. Bu kadar şeye katlanabilecek sabrı varsa başarılı olabilir ama bu kolay olmayacak." diye konuştu