Ricardo Gomes'ten Yılmaz Vural'a cevap: Bana gelip seni seviyorum gibi şeyler dedi

Spor Toto Süper Lig'in 39.hafta mücadelesinde BB. Erzurumspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmada geceye damga vuran isim ise Ricardo Gomes oldu. Tecrübeli futbolcu, Yılmaz Vural'ın ısrarına rağmen oyuna girmemiş, tecrübeli teknik adam maç sonrası oyuncusuna öfke kusmuştu. Konuyla ilgili Yeşil Burun Adalı futbolcudan açıklama geldi.

Ricardo Gomes'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"HOCA GELDİ VE 'SENİ SEVİYORUM' GİBİ ŞEYLER SÖYLEDİ"

Ricardo Gomes kendisine ait sosyal medyasında hesabından yaptığı açıklamada "Maçın ikinci yarısında oyuna gireceğim bilgisi verildikten sonra oyuna girmek için hazırlıklara başladım. Sonra hoca geldi ve seni seviyorum gibi bir şeyler söyledi. Benim futbol oynamam için bana bunu söylemene gerek yok. Tam oyuna gireceğim sırada gelip değişiklik düşünmüyorum, ihtiyaç yok dedi. Sonrasında hazırlanmayı bıraktım. Parayı sorun ediyormuşum gibi lanse edilmek benim için kabul edilebilir bir durum değil." ifadelerine yer verdi.

YILMAZ VURAL NE DEMİŞTİ?

"Ricardo Gomes'ten rica ettim, sana ihtiyacımız var oyuna gir dedim. Girmem dedi. Yabancı futbolcular burayı dingonun ahırı sanıyor. Bir başka oyuncuyu oyundan çıkardık diye bana soyunma odasına küfür etmiş. Bana bir de? Küfür! Ulan burası dingonun ahırı mı? Allah sabır veriyor. Birkaç sene önce olsa adam gibi döversin."