Sacha Boey İngiltere'de gündem oldu: Rezil, utanç verici!

İngilizler Sacha Boey'un Celtic'i yüzüstü bırakıp Galatasaray'a transfer olmasını unutmadı. Sacha Boey'un sezon başında Celtic'e imza atmak üzereyken Galatasaray'ı seçmesi ve 'daha büyük kulüp' açıklamasını yapması haber detayında aktarılırken, Sarı-Kırmızılıların sezon boyunca rezil olduğu ve utanç verici bir şekilde küme düşme savaşı verdiği belirtildi. Öte yandan İskoç devinin ise şampiyonluğu alıp Şampiyonlar Ligi'ne gitmeye hazırlandığı ve 21 yaşındaki sağ bekin verdiği karardan dolayı pişman olduğu dile getirildi.

Sacha Boey İngiltere'de gündeme oturdu. Galatasaray'ın sezon başında 1,15 milyon euro karşılığında Rennes'den transfer ettiği Sacha Boey'un transfer sürecinde yaşananlar yeniden hatırlatıldı.

SACHA BOEY'UN CELTIC'İ KÜÇÜMSEMESİ YİNE GÜNDEM OLDU

Sacha Boey'un Celtic'e imza atmak üzereyken Galatasaray'ın araya girdiği ve oyuncunun Sarı-Kırmızılıları tercih ettiğinden bahsedildi. Sacha Boey'un Galatasaray'ı seçme sebebi olarak 'daha büyük kulüp' ifadelerini kullanması tekrar gündeme getirildi.

SACHA BOEY ÜZERİNDEN GALATASARAY'A OLAY SÖZLER

Sacha Boey'un Galatasaray'a imza attığı dönemde kulübün Avrupa Ligi elemelerinde yer aldığı ifade edilirken, Süper Lig'de de şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğu vurgulandı. Haberin devamında üslubunu sertleştiren İngilizler, Sarı-Kırmızılıların ilerleyen süreçte sezon boyunca rezil olduğunu ve utanç verici bir küme düşme savaşı içinde kaldığını belirtti.

CELTIC PİŞMANLIĞI

Öte yandan Celtic'in ligde şampiyonluğu alıp Şampiyonlar Ligi'ne gitmek üzere olduğu vurgulanırken Sacha Boey'un yaptığı tercihin ne kadar yanlış olduğu dile getirildi. Sacha Boey'un reddettiğin teklifi Josip Juranovic'in kabul ettiği ve oyuncunun şimdilerde bunun meyvelerini topladığı aktarıldı. Haberde son olarak Sacha Boey'un kararından ve Celtic'i küçümsediğinden dolayı pişman olduğu belirtildi.

SACHA BOEY'UN GALATASARAY İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 15 maça çıkabilen Sacha Boey 1 gollük istatistik yakaladı. Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle düzenli forma şansı bulamayan 21 yaşındaki Sacha Boey'un Galatasaray ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Oyuncunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Kerem Aktürkoğlu krizi! Haber kulağına gidince kıyamet koptu...

Güle güle Domagoj Vida! 12 milyon euroluk yıldızla anlaşma sağlandı

Ve transfer tamam! 'Merih Demiral doğru olanı yaptı' Rakam belli oldu

Prens Selman çıldırdı! Uğurcan Çakır kurtaracak, o atacak: Rekor transfer