Rezil oyun, Ahlaksız plan

‘Rezil bir oyun ve yeni oyuncular'ı başlıklı açıklamada, “Hocamız Okan Buruk ve oyuncumuz Michy Batshuayi'nin PFDK'ya sevkleri işte bu yeni ahlaksız planın ilk adımıdır” denildi.

AKŞAM SPOR

G.Saray, Genel Sekreter Eray Yazgan imzalı açıklamada TFF ve ezeli rakiplerine çok sert yüklendi: " Rezil bir oyun ve yeni oyuncuları..." başlıklı açıklamada özetle şu ifadeler kullanıldı: "Hocamız Okan Buruk ve oyuncumuz Michy Batshuayi'nin PFDK'ya sevkleri işte bu yeni ahlaksız planın ilk adımıdır. Derbi üzerinden 10 gün geçmiş olmasına rağmen, oyuncumuzun disipline sevk edilmesi ama aynı maçın sonunda rakip olmalarına rağmen birbirlerine sarılan iki oyuncuyu iten, emniyet müdürü ile itişen, kabadayı gibi saha ortasında dikilen, tribünlerimize galiz küfürler ettiği görüntülerde sabit olan Mert Hakan Yandaş isimli futbolcunun sevk edilmemesinin izahı yoktur.

AÇIKLAMAYA VAR MISIN?

Bu rezilliklere rağmen utanmadan hala açıklama yapanlara soruyoruz: Bu sezon hiçbir dayanağı olmadan aleyhimize 4 penaltı verilirken, takımınızın aleyhine penaltı çalınmamasını ve bu çalınmayan penaltılardan birinin Kadıköy'deki derbide olmasını nasıl yorumluyorsunuz? Son olarak Acun Bey, hiçbir joker hakkı kullanmadan Fenerbahçe'ye karşı olan yapının da kim olduğunu açıklamaya VAR MISIN? En önemlisi de yarın çıkıp kendi oyuncunun terbiyesizliği hakkında konuşacak mısın?"

BURUK VE MICHY'E SEVK

G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçında hakem Oğuzhan Çakır'a gösterdiği tepki nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Buruk, "tehdidi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 01.10.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya gönderildi. Öte yandan Batshuayi'nin ise "F.Bahçe maçında sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği belirtildi.