Resmi açıklama geldi! İşte Kerem Aktürkoğlu'ndan kasaya girecek gelir

Galatasaray, milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun 12 milyon euro karşılığında Benfica'ya transfer olduğunu açıkladı. Sarı kırmızılılar, 25 yaşındaki oyuncunun sonraki satışından da yüzde 10 pay sahibi olacak. İşte detaylar...

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılığı resmiyet kazandı. Milli futbolcu, Benfica'ya imza attı. Öte yandan Sarı-Kırmızılılar, 25 yaşındaki futbolcunun Transfer detaylarını KAP'a bildirdi.

Buna göre Benfica, Kerem Aktürkoğlu transferi için Galatasaray'a 12 milyon euro ödeyecek. Galatasaray, milli futbolcunun bir sonraki satışının karından yüzde 10 pay da alacak.

GALATASARAY'DAN KEREM AKTÜRKOĞLU'NA VEDA

Galatasaray, transferin resmiyet kazanmasının ardından kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kerem Aktürkoğlu'na veda etti.

Sarı-kırmızılı takımın paylaşımında, "Galatasaray forması altında geçirdiğin süre boyunca birlikte yaşadığımız tüm güzel anılar ve kazandığımız başarılar her zaman kalbimizde özel bir yer tutacak ve unutulmayacak." ifadeleri yer aldı.

Açıklamada ayrıca, "Kulübümüze verdiğin tüm emek ve özveri için teşekkür ediyor, kariyerindeki yeni yolcuğunda başarılar diliyoruz." denildi.