Resmen devreye girdiler! Rıdvan Yılmaz adım adım Beşiktaş'tan ayrılıyor...

Rıdvan Yılmaz'ın Avrupa'ya transferi adım adım gerçekleşiyor. Beşiktaş'ın genç yıldızı için Eintracht Frankfurt resmi teklifini iletti. Yurt dışında forma giymenin hayalini kuran Rıdvan Yılmaz ise gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Alman temsilcisine gitmeye dünden razı. Detaylar haberimizde...

AKŞAM

Beşiktaş altyapısından yetişen Rıdvan Yılmaz, son iki sezonda gösterdiği performansla Avrupa'nın önde gelen takımlarının radarına girdi. 23 yaşındaki sol bek özellikle Alman ekiplerinin takibinde ve bu takımlardan biri de son Avrupa Ligi şampiyonu Frankfurt.

RIDVAN YILMAZ'A DEV TALİP

Alman basınına yansıyan haberlere göre; Bundesliga temsilcisi, Rıdvan Yılmaz transferinde ısrarcı ve Siyah-Beyazlı kulübe resmi teklifini de yaptı. Almanlar, Frankfurt'un transferde oldukça ilerleme kaydettiğini de duyurdu.

Valerien Ismael, Rıdvan'ın kalmasını istese de mali durumdan dolayı Rıdvan gidebilir.

BUNDESLIGA'NIN DİĞER DEVLERİ DE TAKİPTE

Sport 1 haberinde; "Eintracht Frankfurt gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak ve kadrosunu güçlendirecek. Rıdvan Yılmaz için de görüşmeler ilerledi. Eintracht Frankfurt bir transfer ücreti ödeyecek. Zaten ilk teklif nisan ayında yapılmıştı. Ancak Stuttgart ve Hoffenheim da oyuncuyla ilgileniyor. Frankfurt muhtemelen daha iyi bir ücret ödeyecek. Görüşmeler sürüyor, henüz nihai bir karara varılmadı." ifadelerine yer verdi.

Başkan Ahmet Nur Çebi de daha önce yaptığı açıklamada, Rıdvan'la ilgilenen kulüpler olduğunu doğrulamıştı

RIDVAN YILMAZ AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYOR

Rıdvan da daha önce, "Kulübümün menfaatleri doğrultusunda hareket ederim. Menajerim aracılığı ile birçok teklifler geldiğini duyuyorum. Türk futbolcusunu Avrupa'da en iyi şekilde temsil ederim. Tabii her futbolcunun hedefi vardır." açıklamasını yaparak, Avrupa'da forma giymek istediğini belirtmişti.

Bu sezon 27 Süper Lig maçında 3 gol, 4 asist yapan Rıdvan Yılmaz'ın Beşiktaş'la olan sözleşmesi 2023'te bitecek. Her ne kadar Valerien Ismael, Rıdvan'ın takımda kalmasını istese de mali durumdan dolayı genç sol bekin satışı büyük olasılıkla gerçekleşecek. Almanlar da transferin yakında noktalanacağı görüşünde.