Resmen bitti! Anthony Nwakaeme'de son dakika: Beklenen haber geldi

Anthony Nwakaeme'nin Trabzonspor'la sözleşmesi sona erdi. Bordo-Mavililer başarılı futbolcuyla yaptığı görüşmelerden hâlâ sonuç alamadı. Anthony Nwakaeme'nin Trabzonspor'daki akıbeti belirsizliğini korurken, Süper Lig'de sezonun da tamamlanmasıyla birlikte 'Dört Büyükler'de kontratı biten futbolcular gündem oldu. İşte Süper Lig devlerinde sözleşmesi sona eren isimler...

Süper Lig'de 2021-22 sezonunun tamamlanmasının ardından 'Dört Büyükler' olarak adlandırılan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'da birçok futbolcunun sözleşmesi sona erdi. Bu isimlerden biri de Anthony Nwakaeme. Trabzonspor'la görüşmelerini sürdüren Anthony Nwakaeme'nin durumu henüz netlik kazanmadı.

ANTHONY NWAKAEME GÖRÜŞMELERİ TIKANDI

Trabzonspor'da muhteşem bir sezon geçiren ve şampiyonlukta büyük payı olan Anthony Nwakaeme ile bordo mavili yönetim arasında görüşmeler devam ediyor. Golcü futbolcu 3.5 milyon euro yıllık ücret isterken, yönetim kanadı ise 2 milyon euro teklif ediyor. Nwakaeme'nin bu teklife henüz cevap vermediği öğrenildi.

4 BÜYÜKLERDE SON DURUM

Anthony Nwakaeme'nin yanı sıra dört büyüklerde sözleşmesi biten futbolcular ise şu şekilde:

Fenerbahçe:

Fenerbahçe'de Berke Özer'in sezon sonu biten sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak uzatılmadı. Berke kariyerine yurt dışında devam etmek istediğini iletti. Sarı lacivertli kulüpte sözleşmesi biten bir diğer isim ise Arjantinli orta saha Jose Sosa. Bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan tecrübeli isim sezon sonu ayrılacak.

Galatasaray:

Yönetim ve teknik adam krizi sonrası seçime gitme kararı alınan Galatasaray'da sözleşmesi bitecek isimler Fatih Öztürk, Semih Kaya, Ryan Babel, Arda Turan ve Sofiane Feghouli. Bu isimlerden birçoğuyla devam edilmemesi kesinleşirken, Semih Kaya ve Arda Turan konusunda yeni yönetim ve yeni hoca beklenecek gibi duruyor.

Beşiktaş:

4 Büyükler arasında en çok ayrılık ise Beşiktaş'ta yaşanacak. Siyah beyazlı takımda Domagoj Vida, Fabrice N'Sakala, Douglas, Mehmet Topal, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Adem Ljajic, Cyle Larin, Gökhan Töre, Jeremain Lens ve Güven Yalçın'ın sözleşmesi sona eriyor. Beşiktaş'ta da seçim heyecanı yaşanacak ama Ahmet Nur Çebi'nin devam etmesi bekleniyor. Maaş yükünü büyük oranda azaltacak olan Kartal'da sözleşmesi biten isimlerden bir bölümüyle devam edilme ihtimali bulunuyor. Yönetim görüşmelerini sürdürüyor.