Renklerin kardeşliği

Beşiktaşlısı, F.Bahçelisi, G.Saraylısı, Trabzonsporlusu, Göztepelisi, Karşıyakalısı ilk kez kol kola yürüdü. Bu tarihi olayın sporda şiddetin bitirilmesi için bir milat olma beklentisi var. Bu fırsat kaçırılmamalı.

Gezi Parkı Direnişi sadece, TOMA, biber gazı, kan, yaralı ve şiddetle anılmayacak. Bir taraftarın, “Taksim’e F.Bahçe atkısıyla gittim, eve G.Saray atkısı ile döndüm. Hatıra olarak saklayacağım” sözleri, Gezi’den doğan renklerin kardeşliğinin sembolü oldu. Göztepe ve Karşıyaka taraftarlarının kol kola görüntüleri, Trabzonspor ve F.Bahçe taraftarlarının yan yana gelmesi, G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş taraftar gruplarının dayanışması, Türk sporunun geleceği için umut oldu.

DİDİER DROGBA’NIN KALBİ

bu görüntünün gelecek sezon tribünde de devam etmesi bekleniyor. 

Ayrıca geleli daha 6 ay olmayan Drogba “İstanbul’da şu an neler oluyor bilmiyorum. Çok üzgünüm. Umarım her şey en kısa zaman normale döner. Kalbim sizinle” mesajıyla Türk halkıyla kısa sürede özdeşleştiğini gösterdi. Fildişili, Instagram’da ‘Kalp resmi ve Taksim Meydanı fotoğrafı da paylaştı. Drogba gibi Fernandes de İngilizce, “My Heart is with you” (Kalbim sizinle) mesajı yolladı. 

DERON DA UNUTMAMIŞ

Melo da twitter hesabından Türkçe “Taksim olaylarında hayatını kaybedenler için çok üzgünüm umarım bir an önce her şey yoluna girer, bunun için bütün kalbimle dua edeceğim” tweetin attı. Renklerin mozaiğine Recep Niyaz, Moritz, Mehmet Okur, Sercan Yıldırım, Ujfalusi, İlkan Karaman, Deron Williams ve Hidayet Türkoğlu gibi isimler de destek verdi.