Rekorları altüst etmişti! Enes Ünal'a Stefan Kuntz'dan mesaj var...

Enes Ünal fırtınası Kuntz'un da radarında... La Liga'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve takımı Getafe'nin gol yükünü omuzlayan Enes Ünal, milli formasında kavuşmak üzere. Stefan Kuntz tarafından performansı yeterli görülmeyen ve A Milli Takım'a davet edilmeyen Enes Ünal'a müjdeli haber geldi. Lig Radyo'ya konuşan Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Enes Ünal'ın yeniden milli kadroda yer alacağının sinyallerini verdi. Enes Ünal golleriyle rekorları altüst etmeye devam ediyor.

Lig Radyo

Enes Ünal, gösterdiği performans ile yeniden milli takım formasına kavuşuyor. La Liga'da Getafe forması giyen ve 13 gole ulan tecrübeli golcü, Stefan Kuntz'un radarına girmeyi başardı.

Lig Radyo'dan Cüneyt Kaşeler ve İlker Duralı'ya konuşan Stefan Kuntz önemli açıklamalarda bulundu. Dünya Kupası Elemeleri play-off turunda Portekiz ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Ay-yıldızlılarda seçilecek aday kadro merakla bekleniyor. Kuntz, Türkiye için çok önemli olan Portekiz maçının kadrosuna Enes Ünal'ı dahil edeceğini açıkladı.

Yılın transferi! Hakan Çalhanoğlu imzayı atıyor

STEFAN KUNTZ'DAN ENES ÜNAL'A YEŞİL IŞIK

Stefan Kuntz, Lig Radyo'daki yayınında Enes Ünal ile ilgili, "24 Mart'taki Portekiz maçı öncesi oyuncularımın form durumundan memnunum. Enes Ünal harika gidiyor. Dorukhan Toköz sağlıklı olursa kadroda olacak. Portekiz maçı ile ilgili şu sözü verebilirim... Onlara kesinlikle zorluk çıkartacağız! Dünya Kupası'na gidersek ayrı bir kadro planlaması, elenirsek Euro 2024 için ayrı bir planlama yaptık." ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe'den şaşırtan Ally Samatta kararı! Taraftarların beklediği haber geldi

İSPANYA'DAKİ EN İYİ SEZONUNU YAŞIYOR

Enes Ünal bu sezon Getafe forması altında İspanya'daki en verimli sezonunu yaşıyor. Getafe'ye bu sezon başında 9 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan 24 yaşındaki forvet 25 karşılaşmada forma giydi.

25 maçta 13 gol atma becerisi gösteren Enes Ünal, takımının gol yollarındaki en etkili silahı konumunda.

Burak Elmas'tan Arda Turan'a Fatih Terim cevabı: Hata yaptı...