Rekor transfer! Hakan Çalhanoğlu da İngiltere'ye: Rakamı duyurdular...

Hakan Çalhanoğlu'nun yeni durağı İngiltere olabilir. Inter, Newcastle United'ın talip olduğu milli futbolcumuz için 30 milyon euro istiyor. Transferin söz konusu rakamla gerçekleşmesi halinde Hakan Çalhanoğlu en yüksek bonservis ödenen 2. Türk futbolcu olacak. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Hakan Çalhanoğlu, Inter ile başarılı bir sezonu geride bıraktı. 28 yaşındaki yıldız orta saha başarılı performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini topladı. Milli futbolcuya İngiliz ekibi Newcastle United talip oldu.

Pep Guardiola yıldız ismin biletini kesti! İlkay Gündoğan kararı gündeme oturdu

HAKAN ÇALHANOĞLU'NA NEWCASTLE UNITED KANCASI

Aksam.com.tr'nin Calciomercato'dan aktardığı habere göre; Newcastle United, Inter'in iki yıldızı Hakan Çalhanoğlu ve Dumfries'a talip oldu. İtalyan devi iki oyuncu için de 30 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, İngiliz ekibinin teklifinin detayına yer verilmezken, Inter'in 30 milyon euronun altına transferlere izin vermeyeceği belirtildi.

Hakan Çalhanoğlu eğer 30 milyon euro bonservis bedeli ile Newcastle United'a transfer olursa, Arda Turan'ın ardından en fazla bonservis bedeli ödenerek transfer olan ikinci Türk futbolcu olmuş olacak.

Emre Belözoğlu Süper Lig'e damga vuran yıldızı transfer ediyor! Yer yerinden oynayacak

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN INTER PERFORMANSI

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu, bu sezon 46 resmî maçta forma giydi. 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu, bu karşılaşmalarda 8 gol ve 13 asistle takımına katkıda bulundu.

Valerien Ismael 6 isme kapıyı gösterdi! Kenan Karaman ve Atiba kararı kıyameti kopardı