Rekor geliyor! Mario Balotelli için çılgın teklif! Yeni takımı...

Süper Lig'i sallayan Mario Balotelli için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Adana Demirspor formasıyla eski günlerine dönen Mario Balotelli'nin Sampdoria'ya transfer olacağı öne sürüldü. Transferin gerçekleşmesi halinde İtalyan golcü, Adana Demirspor tarihinin en yüksek bedelli satışı olarak tarihe geçecek.

Aksam.com.tr

Adana Demirspor'un flaş transferi Mario Balotelli'ye sürpriz talip... Bu sezon Süper Lig'de fırtına gibi esen Mario Balotelli için Sampdoria devreye girdi. Sezon sonu futbolu bırakmaya hazırlanan Fabio Quagliarella'nın yerini Sampdoria, Adana Demirspor'un göz bebeğiyle doldurmayı planlıyor.

İtalyan basınında yer alan habere göre Roberto Mancini, Balotelli'ye İtalya A Milli Futbol Takımı'nda yer vermemesine rağmen yıldız futbolcu yeniden Serie A kulüplerinin radarında. Oyuncuya İtalya'dan başta Sampdoria olmak üzere birçok talip var.

Mucize gibi bir şey! Diego Perotti sürprizi! 1,5 yıl aradan sonra...

"MARIO BALOTELLI, SERIE A'YA ÇOK YAKIN"

Haberin detayında, yıldız golcünün kısa bir süre içerisinde Serie A'ya geri dönebileceği aktarılırken, Adana Demirspor'un İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella liderliğinde ligde 5. sırada yer aldığı öne çıkarıldı.

Balotelli'ye Sampdoria dışında Spezia da talip olduğu belirtilirken özellikle Sampdoria'nın Quagliarella'nın yerine oyucuyu düşündüğü iddia edildi. Haberde ayrıca Balotelli'nin İtalya'nın Kuzey Makedonya'ya elendiği maçta yer almamasının İtalya'da tartışma konusu olduğuna yer verildi.

2. Rıdvan Dilmen vakası: Galatasaraylılar şokta! Transfer tarihine geçecek...

MURAT SANCAK'TAN BALOTELLI İÇİN TRANSFER AÇIKLAMASI

Balotelli'den iyi bir bonservis almadan bırakmak istemeyen Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak geçtiğimiz günlerde Balotelli ile ilgili, "Onun gibi futbolcuya her zaman teklif gelir ama şu anda vermeyi düşünmüyoruz. Balotelli'ye 6-6,5 milyon euro civarında bir teklif geldi ama satmak istemiyoruz çünkü onun ayarında bir futbolcu almaya kalktığın zaman bu fiyata alamazsın. Benim Balotelli'yi satabilmem için 10 milyon euroyu ceplerine koymaları lazım. Gerçi serbest kalma maddesi daha düşük ama ben 'git' demezsem gitmez. Balotelli ile ağabey-kardeş gibiyiz. Beni çok sever, sayar. Ben de onu çok severim. İyi bir ilişkimiz var." açıklamasını yapmıştı.

Söz konusu transfer gerçekleşirse, İtalyan golcü Adana Demirspor tarihine geçecek. Bu sezon Adana ekibiyle 27 maça çıkan Balotelli, 12 gol attı, 6 asist yaptı.

Abdullah Avcı için "Guardiola ve Klopp gibi" demişti; Beşiktaş'tan eski öğrencisi Trabzonspor'a!