'Reis kazandı mutluyum'

FUTBOL yaşantısını noktalamasının ardından Türkiye’de kalan ve aynı zamanda Türk vatandaşlığı da bulunan İbrahim Yattara, Cumhurbaşkanlığı ile 27’nci dönem milletvekili seçimlerinde de oy kullanmıştı. Yattara oyunu kime verdiğini de açıkladı.

1

AKŞAM

Türkiye’ye geldiğinden beri Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediğini ifade eden Ibrahim Yattara, “Ben Türkiye’ye geldiğimden beri Reis’in tarafındayım. Oyumu da Reis tarafında kullandım ve kazandığı için çok mutlu oldum. Türkiye büyük bir ülke ve inşallah daha da büyümeye devam edecek” diye konuştu.

İYİ OYUNCULAR GETİRİRİM

Yeni dönemde Trabzonspor’da görev alacağı konuşulan Yattara, Bordo-mavili kulübün kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, “Yöneticilerle görüşüyorum. En kısa zamanda burada göreve başlayabilirim. 4-5 dil biliyorum. Futbol izleme ekibine girersem bence daha faydalı olurum. Ama Trabzonspor’u çok seviyorum. Nerede görev verirlerse orada çalışırım. Ama bence en faydalısı futbol izleme komitesi olur. Tanıdığım iyi futbolcular var ve onları buraya getirebilirim” diye konuştu.