Real Madrid'in kalecisi Courtois'dan PSG'ye gözdağı: ''Daha fazlasına ihtiyacınız var''

Belçikalı kaleci Thibaut Courtois, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi PSG'yi değerlendirdi. Eflatun-beyazlıların file-bekçisi Thibaut Courtois, PSG'nin yıldız oyuncularının potansiyel etkisini küçümsedi.

Goal.com

Eflatun-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi'nin ilk eleme etabında PSG ile karşılaşmaya şimdiden hazırlanıyor.

Fransız kulübü; Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar Jr, Sergio Ramos ve diğerleri gibi muazzam bireysel yetenekleri göz önüne alındığında büyük bir tehdit oluşturacak.

Goal.com'un haberine göre, PSG, Şampiyonlar Ligi'ni bugüne kadar hiç kazanmadı ve bu sezonun şimdiye kadarki en iyi fırsatı olduğunu biliyorlar.

Ancak Real Madrid, şu anda La Liga'nın zirvesinde ve sezonun bu bölümünde Fransız takımından form durumu olarak çok daha iyi görünüyor.

COURTOIS NE SÖYLEDİ?

Courtois'in Diario AS ile yaptığı röportajda iki takım arasındaki farkı vurguladı.

Belçikalı kaleci, "PSG'de Messi, Mbappe, Neymar gibi harika oyuncuları var ama bundan daha fazlasına ihtiyacınız var" dedi.

Courtios'nın açıklamalarının devamı şöyle:

-"Her alanda yetenekli oyuncuları var, ancak günümüz futbolu bireylerden çok bir takımla ilgili çünkü korkunuz varsa bu durumun yan etkileri olabilir.

-"Yetenekli bir oyuncunun sıfırdan gol atabileceği doğru, rakibinizde endişe duyacağınız şey bireysel oyuncuları durdurmaktan çok takımın bütününü durdurmak olmalı."