Real Madrid'den bonservis rekoru

İspanya La Liga'da son şampiyon Real Madrid, transfer sezonunda rakiplerine oranla daha az sayıda oyuncu tercih etmesine rağmen ödediği yüksek bonservis bedeliyle öne çıktı.

AA

Monaco'nun 22 yaşındaki Fransız ön liberosu Aurelien Tchouameni'nin bonservisi için 80 milyon avro ödeyen Real Madrid, sezonunun en pahalı transferine imza attı.

Chelsea ile sözleşmesi sona eren milli Alman stoper Antonio Rüdiger de Real Madrid'in kadrosuna dahil olan diğer oyuncu oldu.

La Liga'nın bir diğer iddialı ekibi Sevilla ise Galatasaray'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao için 12 milyon avro bonservis bedeli ödedi. İspanya temsilcisi, sözleşmede yer alan performans maddelerinin gerçekleşmesi halinde 3 milyon avroya kadar fazladan ödeme yapmayı da taahhüt etti.

İspanya La Liga ve İtalya Serie A başlıyor!

Atletico Madrid, Udinese'den Arjantinli sol bek Nahuel Molina (20 milyon avro), Gil Vicente'den Brezilyalı kanat oyuncusu Samuel Lino (6,5 milyon avro) ve Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona eren Belçikalı orta saha oyuncusu Axel Witsel'i kadrosuna dahil etti.

Barcelona yeni sezona bomba gibi giriyor!