Real Madrid - Stuttgart maçı şifresiz mi, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi

Real Madrid - Stuttgart maçı şifresiz mi?, Real Madrid - Stuttgart maçı saat kaçta ve hangi kanalda? soruları, futbol tutkunları tarafından sıklıkla araştırılıyor. Zira bugün iki takım UEFA Şampiyonlar Ligi maçı için karşı karşıya gelecek. Peki, Real Madrid - Stuttgart maçı canlı izlemek nereden mümkün olur ve saat kaçta? Detaylar haberimizde…

Real Madrid - Stuttgart maçı şifresiz mi?, Real Madrid - Stuttgart maçı saat kaçta? ve Real Madrid - Stuttgart maçı hangi kanalda? soruları, futbolseverler tarafından sıklıkla araştırılıyor. Zira bugün Arda Güler'in forma giydiği eflatun-beyazlılar, Stuttgart ile karşı karşıya gelecek.

HALİL UMUT MELER YÖNETECEK

Stuttgart'ın Real Madrid'e konuk olacağı mücadelede hakem Halil Umut Meler olacak. Meler'in yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Çağlar Uyarcan yapacak.

Arda Güler, takımın son maçında sahaya ilk 11'de başlamıştı. Bu nedenle pek çok futbol tutkunu Arda Güler'i tekrardan ilk 11'de görmek istiyor.

Peki, Real Madrid - Stuttgart maçı şifresiz mi?, Real Madrid - Stuttgart maçı hangi kanalda, saat kaçta? ve Arda Güler ilk 11'de mi?

REAL MADRİD - STUTTGART MAÇI SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi, Real Madrid - Stuttgart maçı bugün (17 Eylül) saat 22.00'da başlayacak.

Yeni sezonda temsilcilerimizin ve diğer Avrupa kupaları maçlarının yayın hakları TRT'de olacak.

Duyurulan açıklamaya göre Real Madrid ve Stuttgart karşılaşması, TRT'nin dijital platformu olan ''tabii'' ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

ARDA GÜLER İLK 11'DEMİ?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Real Madrid'te; Bellingham, Brahim Diaz, Ceballos ve Alaba gibi isimlerin sakatlıkları bulunuyor.

Ancelotti, Real Madrid - Real Sociedad karşılaşmasında Arda Güler'e ilk 11'de şans vermişti. Etkili oyunuyla dikkat çeken Arda Güler, takımına penaltı da kazandırmıştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi maçında, Ancelotti'nin Arda Güler'e ilk 11'de şans vereceği düşünülüyor.