Real Madrid PSG maç sonucu Real Madrid Paris Saint Germain özet ve golleri izle

Real Madrid-PSG maçı 3-1 sonuçlandı. Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en önemli maçında Real Madrid, Paris Saint Germain'i 3-1 mağlup etti. Real Madrid'e galibiyeti getiren goller, Ronaldo (2) ve Marcelo'dan gelirken, Paris Saint Germain'in tek golü Neymar'dan geldi. Şampiyonlar Ligi 2. Turu’nda Real Madrid-Paris Saint Germain maçı nefesleri kesti. Erken final olarak nitelendirilen karşılaşmanın ilk ayağında kazanan Real Madrid oldu. Real Madrid'e galibiyeti getiren goller, Ronaldo (2) ve Marcelo'dan gelirken, Paris Saint Germain'in tek golü Neymar'dan geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid sahasında Paris Saint-Germain'i, Porto ise kendi evinde Liverpool'u ağırladı. Real Madrid, PSG'yi 3-1 yenerken, Liverpool deplasmanda Porto'yu 5-0 mağlup etti. İşte Real Madrid Paris Saint Germain özet ve golleri.. LaLiga ve Kral Kupası'nda havlu atan Los Galacticos, tüm konsantrasyonunu Şampiyonlar Ligi'ne vermiş durumda. 5-2'lik Sociedad zaferiyle moral bulan eflatun beyazlılarda Ronaldo hat trick'le beklenen patlamayı yapsa da tribünlerin protesto ettiği Benzema'nın kötü formu sürüyor. Fransa Ligi'ni domine eden PSG'nin Bernabeu'daki bu kritik mücadelede en önemli silahı, Mbappe, Neymar ve Cavani'li forvet hattı olacak. 

REAL MADRİD PSG CANLI SKORU TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ


REAL MADRİD PSG MAÇI ÖZET VE GOLLERİ İZLEME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

Maçtan dakikalar:

Neymar maçın 14. dakikasında Nacho'ya arkadan yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü. Real Madrid tribünleri büyük baskı uyguluyor.

Santiago Bernabeu şokta! 33. dakikada Rabiot, PSG'yi Real Madrid karşısında 1-0 öne geçirdi.

37. dakikada Cristiano Ronaldo ceza sahası içinde sağ çaprazdan şutunu çekti fakat top auta gitti.

45. dakikada Real Madrid, süperstarı Cristiano Ronaldo'nun penaltı'dan attığı golle skora eşitliği getirdi. 1-1.

Karşılaşmada ilk yarı atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

İkinci yarının ilk tehlikeli atağı deplasman ekibi Paris Saint Germain'den geldi. 49. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Kylian Mbappe, sağ çaprazdan vuruşunu yaptı fakat, kaleci Keylor Navas kurtarmayı başardı.

73. dakikada Presnel Kimpembe, altıpas üzerinden şansını denedi fakat top savunmadan geri geldi.

81. dakikada sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Toni Kroos ceza sahasına ortasını yaptı fakat, PSG savunması topu uzaklaştırdı.

83. dakikada Cristiano Ronaldo tekrar sahneye çıktı. Sol çaprazda topla buluşan Asensio, zaman kaybetmeden ortasını açtı. Areola'nın topu uzaklaştırma çabaları yetersiz kaldı. Fırsatçılığını konuşturan Ronaldo, topu boş ağlara gönderdi ve skoru 2-1'e getirdi.

86. dakikada Real Madrid, farkı 2'ye çıkardı.




Bu, haftalarca beklenen bir randevu. Son zafer için aday olan PSG, Santiago-Bernabeu'ya karşı ilk muhalefetle Şampiyonlar Ligi'nin nakavt evrelerinde iki kez savunan şampiyonu Real Madrid'i mağlup etti. La Liga'da uzanan ve yaşam biçiminde olmayan bir Merengue formasyonu ile karşı karşıya olan başkent kulübü, Parc des Princes'e dönmeden önce olumlu bir sonuç elde ederek büyük bir darbe vurma şansına sahiptir. Bunun için Ligue 1'in lideri geçen Cumartesi günü Toulouse'da (1-0) tek golcü olan Brezilyalı forvet Neymar'a güveniyor. Şüphelilerse, Zinedine Zidane oyuncuları geçen hafta Real Sociedad'ı (5-2) düzeltip Cristiano Ronaldo'nun şapkasını da kendine çekti. Maç 14 Şubat 2018'de saat 22.45'de oynanacak.

REAL MADRİD-PSG CANLI

LaLiga ve Kral Kupası'nda havlu atan Los Galacticos, tüm konsantrasyonunu Şampiyonlar Ligi'ne vermiş durumda. 5-2'lik Sociedad zaferiyle moral bulan eflatun beyazlılarda Ronaldo hat trick'le beklenen patlamayı yapsa da tribünlerin protesto ettiği Benzema'nın kötü formu sürüyor. Fransa Ligi'ni domine eden PSG'nin Bernabeu'daki bu kritik mücadelede en önemli silahı, Mbappe, Neymar ve Cavani'li forvet hattı olacak.

Real Madrid'de Vallejo ve Caballos'un sakatlıkları bulunurken Dani Carvajal de cezası nedeniyle forma giyemeyecek. PSG'de ise sol bek Kurzawa'nın sakatlığı devam ediyor.

REAL MADRID - PARIS SAINT-GERMAIN

STAT: Santiago Bernabeu
SAAT: 22.45
HAKEM: Gianluca Rocchi (İtalya)

MUHTEMEL 11'LER;

REAL MADRID: Navas, Nacho, Varane, Ramos, Marcelo, Kroos, Casemiro, Modric, Bale, Ronaldo, Benzema
TEKNİK DİREKTÖR: Zinedine Zidane

PARIS SAINT-GERMAIN: Areola, Dani Alves, Marquinhos, Thiago Silva, Yuri, Lass Dirarra, Rabiot, Veratti, Mbappe, Neymar, Cavani
TEKNİK DİREKTÖR: Unai Emery

Carvajal cezalı...

Ev sahibinde Vallejo ve Ceballos’un sakatlıkları bulunurken, sağ bek Dani Carvajal cezası sebebiyle Fransız ekibine karşı forma giyemeyecek. PSG’de cezalı ya da sakat oyuncu bulunmazken, Bernabeu’da tribünlerin tamamı dolacak. İki takımın bundan önce oynadıkları 5 maçın 3’ünü Real, 1’ini PSG kazanırken,  1 maç da berabere bitti.

Dev mücadele öncesi iki takımda da eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Real, La Liga'da kötü durumda

İspanya La Liga'da bu sezon istediği performansı sergileyemeyen Real Madrid 22 maçta 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 42 puan toplayan Real 4. sırada bulunuyor.

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon H Grubu'nda mücadele eden Zidane'ın öğrencileri çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak Tottenham'ın ardından grubu ikinci sırada tamamladı. İspanyol ekibi sadece Tottenham maçlarında puan kaybetti. Kendi sahasında İngilizlerle berabere kalan Real Madrid, deplasmanda ise rakibine 3-1 mağlup oldu

PSG gümbür gümbür

Fransa Ligi'nde çıktığı 25 maçta 21 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan PSG 65 puan toplayarak lider durumda bulunuyor.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu'nda mücadele eden PSG ilk 5 maçını kazandı ve sadece deplasmanda oynadığı Bayern Munih maçında mağlup oldu. Fransız ekibi grubu 15 puanla lider tamamlayarak Real Madrid ile eşleşti.