Real Madrid, Marcelo'nun alternatifini Ajax'ta buldu: Nicolas Tagliafico

Marcelo’nun Juventus’a transfer olacağı günbegün ayyuka çıkarken Real Madrid de Brezilyalı sol bekin alternatifini buldu.

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Marcelo'nun Juventus'a olası transferi durumunda Eflatun-Beyazlılar'ın alternatifi belli oldu: Nicolas Tagliafico.

Sergio Reguilon'un Marcelo'yu kesmesinin ardından gözden düşen Brezilyalı yıldız önümüzdeki aylarda yakın arkadaşı Ronaldo'nun formasını giydiği Juventus'a imza atacak. Ajax'ın genç savunma oyuncusu Tagliafico'nun menajeri Ricardo Schlieper yaptığı açıklamada, "Tagliafico, Real Madrid'in listesinde çünkü Marcelo, Juventus'a imza atacak" ifadelerini kullandı.

Ricardo Schlieper, "Henüz kesinleşmiş bir durum yok. Real Madrid yönetiminden bana gelen resmi bir teklif yok. Sözleşmesinin bitimine 2 yıl kaldı ve Avrupa'nın üst düzey takımlarında forma giyecek seviyede. Ajax da bu seviyede bir takım" dedi.

Real Madrid'in yaz transfer dönemindeki ilk hamlesinin Tagliafico olması bekleniyor. Arjantinli genç yıldız Ajax formasıyla bu sezon çıktığı 29 karşılaşmada 3 gol 5 asistle oynadı.

(Güneş)