Real Madrid ve Espanyol karşı karşıya

İspanya La Liga’da yoluna dolu dizgin devam eden Real Madrid ile Espanyol karşı karşıya geliyor, maçın heyecanı aksam.com.tr sayfalarından yaşanıyor.

Real Madrid Espanyol maçı nasıl izlenir? İspanya La Liga 5.hafta maçında Real Madrid Espanyol canlı izleme linki futbol severler tarafından araştırılıyor. R.Madrid Espanyol şifresiz veren kanallar listesi sayfamızda yer alıyor. Real Madrid deplasmanında beş maçtır kaybeden Espanyol, son dört karşılaşmada rakip filelere gol bırakamadı. La Liga tarihinde herhangi bir takıma karşı 100 galibiyete ulaşan ilk ekip Real Madrid (vs Espanyol). Sağ bek Daniel Carvajal sakat, yeni transfer Odriozola ilk 11'de olabilir.

REAL MADRİD ESPANYOL CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇLA İLGİLİ İSTATİSTİKLER

La Liga'da Espanyol ile oynadığı son 21 maçın sadece birini kaybeden Real Madrid (17G 3B), tek yenilgisini son karşılaşmada aldı (Şubat 2018'de 0-1).

Real Madrid deplasmanında beş maçtır kaybeden Espanyol, son dört karşılaşmada rakip filelere gol bırakamadı.

La Liga tarihinde herhangi bir takıma karşı 100 galibiyete ulaşan ilk ekip Real Madrid (vs Espanyol).

La Liga'da oynadığı son 11 iç saha maçını kaybetmeyen Real Madrid (9G 2B), son yenilgisini Villarreal'den aldı (Ocak 2018'de 0-1).

Bu sezon La Liga'da kafayla en fazla gol atan takım olan Real Madrid (üç), bu gollerin tamamını farklı oyunculardan buldu (Daniel Carvajal, Karim Benzema ve Isco).

Real Madrid forması giyen Gareth Bale, Bernabeu'da çıktığı son 11 maçta 10 gol attı.

Espanyol kalecisi Diego Lopez, La Liga'da çıktığı son 12 Real Madrid maçının sadece birinde kalesini gole kapatabildi (toplam 29 gol).

- Sağ bek Daniel Carvajal sakat, yeni transfer Odriozola ilk 11'de olabilir.

- 2000 doğumlu Vinicius Jr, ilk kez maç kadrosuna alındı, Toni Kroos ise dinlendiriliyor.

- Santiago Bernabeu'da Espanyol'la oynadıkları son 4 lig maçını gol yemeden kazandılar. (4 maç - 13 gol)

RONALDO HAKKINDA SON AÇIKLAMA

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a transfer olması hakkında konuştu.

Ronaldo'nun ayrılık sebebini açıklayan Perez, "Bu yıl en kârlı satışımız Ronaldo oldu. Kişisel nedenlerden dolayı ayrılmak istedi. Herkes bir çözüm üzerinde birleşince tarafların anlaşması kolay oluyor" dedi.

Juventus'un en iyi teklifi yaptığını dile getiren Perez, "Ronaldo için Juventus'un yaptığı 100 milyon euro'luk tekliften daha iyisini almadık. Yapacak bir şey yok. Ronaldo'ya bu formayla yaptıklarından ötürü minnettarız" şeklinde konuştu.