Rashica'nın rövanşı Talisca

Arap basınından Sport Al-Marsd, Beşiktaş'ın yeniden kadroya katmak istediği eski futbolcusu Talisca'nın yeni durağının Galatasaray olacağını iddia etti. Al Nassr, futbolcuyu gözden çıkardı.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Transfer döneminin en hareketli takımlarından Galatasaray için Suudi Arabistan basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'ın gündeminden düşmeyen Anderson Talisca'nın yeni durağının 'Rams Park' olacağı ileri sürüldü. Suudi Arabistan basınından Sport Al-Marsd, "Anderson Talisca'nın Al Nassr'dan sonraki yeni varış noktası açıklanıyor. Muhabir Sultan Al-Zaidi'ye göre Brezilyalı Talisca, Galatasaray'a gidecek" haberini paylaştı. Zaidi, bu bilgiyi sosyal medya hesabından yayınladı.

YERİNE KİNGSLEY COMAN GELECEK

Yine Arap basınından Ciro 24, Al Nassr'ın Talisca'nın yerine düşündüğü yıldız ismi duyurdu; Kingsley Coman. Haberde şu ifadeler yer aldı; "Suudi kulübü, Brezilyalı oyuncusu Anderson Talisca'yı satma arzusu ve hücum hattındaki Mane ile Ronaldo'nun yanına dünyaya kendini kabul ettirmiş bir oyuncuya imza attırma amacında. Kulüp, bunun için ilk alternatif olarak Kingsley Coman'ı belirledi." Al Nassr Teknik Direktörü Castro'nun da Talisca'yı kadro dışı bıraktığı vurgulandı.

YILLIK MAAŞI 12 MİLYON EURO

Talisca'nın, Arap takımındaki kazancı bonuslarla birlikte 12 milyon euroyu buluyor. Beşiktaş ise 7 milyona kadar çıktı. Şenol Güneş, futbolcunun gelmek istediğini söylemişti ancak Arap basınında çıkan haberler kafaları karıştırdı. Okan Buruk'un kadrosunda görmeyi çok istediği Rashica'yı Beşiktaş'a kaptıran Sarı-Kırmızılılar, Talisca ile karşılık verebilir. Öte yandan Al Nassr'ın, Beşiktaş'a Talisca ile izinsiz görüşüldüğü için dava açacağı iddia edildi.

HAKEMLER BELLİ OLDU

Temsilcilerimizin Avrupa'da oynayacağı maçları yönetecek hakemler açıklandı. Molde-Galatasaray: Anthony Taylor, Fenerbahçe-Twente: Andrew Madley, Dinamo Kiev-Beşiktaş: Darren England, Genk-Adana Demirspor: Antonio Nobre.

ZİYECH VE TETE YOK

Galatasaray, Molde ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Play-Off turu maçları için UEFA'ya bildirdiği listeye Kerem Demirbay'ı ekledi. Tete ve Ziyech yok. Zaha'nın da oynaması beklenmiyor.

YUNUS'TAN 10 MİLYON EURO

Leicester City, Yunus Akgün'ün transferi için Galatasaray'la anlaşmaya vardı. Anlaşmaya göre, 23 yaşındaki futbolcu, Leicester City'ye zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanacak. Yunus Akgün'ün zorunlu satın alma maddesi ise 10 milyon euro.