Rambo Okan, Abdurrahim Albayrak'a saldırdı

Galatasaray'ın Kadıköy'de 1-0 kazandığı derbi sonrası ‘Rambo' Okan, röportaj vermeye hazırlanan Abdurrahim Albayrak'a ‘Ne yüzle geldin buraya' diyerek saldırı girişiminde bulundu. Korumalar ve polisler araya girdi ve ‘Rambo' Okan gözaltına alındı.

"Rambo Okan" olarak tanınan Okan Güler, stat çıkışında konuşan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'a "Ne yüzle geldin, ne yüzle geldin" diyerek saldırıda bulunmaya çalıştı.

Spor şube ekipleri, taraftarı Abdurrahim Albayrak'ın yanından uzaklaştırdı.

'Rambo Okan' derbi sonrası Abdurrahim Albayrak'a saldırdı

Albayrak daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kazanmak için maça çıktıklarını söyleyen Albayrak, "Florya'dna çıkarken galibiyet için çıkmıştık. İyi oynadık, iyi galibiyet aldık. Bu derbi ilk değil, son da değil. Bugün biz kazandık, yarın başkası kazanır. Bugün kazandığımız için çok mutluyum. Galatasaray taraftarımıza, camiamıza hayırlı olsun bu galibiyet." dedi.

Caner Erkin'in Cüneyt Çakır'a söyledikleri yayına yansıdı

Transfer döneminde yaşananlara da değinen yönetici, "Transfer dönemi için kitaplar yazsam sığmaz. Bir sabah 7'ydi, ekip ruhu olarak şirketimde çalışırken Fatih hoca geldi. Uçak kalkmıyor buradan, bir uçak buradan, bir uçak Londra'dan tuttum. Futbolcumuzu getiremiyoruz, Fernandes'i. Pilotlara prim verdim, 5'ten önce gelirseniz prim vereceğim diye ve getirdiler. Onlara da teşekkür ediyorum. Yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, bana tam yetki verdiler, bana hep güvendiler. Gerçekten iyi transferler yaptık, Mustafa Muhammed'i sadece Türkiye değil bütün Avrupa izlemeye devam etsin." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Kadıköy'de seriye bağladı! 0-1