Rakamı yüzde 30 düşürdüler: Süper Lig devi flaş transferi gerçekleştiriyor

Süper Lig lideri Trabzonspor, Georgios Masouras için bastırıyor. Olympiakos transferde kapıyı 10 milyon eurodan açarken pazarlıklarda bu talep 7 milyon euroya kadar düştü. Trabzonspor'un önerdiği rakam ise 5 milyon euronun üzerine çıktı. İki ekip arasında pazarlıklar kıran kırana sürerken Georgios Masouras transferinin yakın zamanda gerçekleşmesi bekleniyor.

Fanatik

Lider Trabzonspor devre arası transfer döneminin ikinci takviyesini yapmaya hazırlanıyor. Bordo-Mavililer, Jean Evrard Kouassi'den sonra Georgios Masouras transferinde de önemli mesafe kat etti. Olympiakos, 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Georgios Masouras için kapıyı 10 milyon eurodan açarken yapılan pazarlıklar sonrası Yunan ekibinin talebi 7 milyon euroya kadar düştü.

GEORGİOS MASOURAS ADIM ADIM TRABZONSPOR'A

Trabzonspor pazarlık masasında 5 milyon euronun üzerine çıkarken Georgios Masouras transferinin yakın zamanda gerçekleşmesi bekleniyor. Bordo-Mavililer zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama formülünü de masada tutarken Masouras, Bakasetas ve Siopis'in de takımda olması sebebiyle Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakıyor.

ABDULLAH AVCI'NIN FAVORİSİ

Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği Georgios Masouras'ta rakam 7 milyon euro seviyesinin biraz daha altına düşürüldüğü takdirde imzaların atılması bekleniyor.

(Fanatik)