Radamel Falcao: Futbolu yönetenler tehlikeli

Galatasaray'a veda eden Radamel Falcao, “İnsanların inandırılmaya çalışıldığı şey futbolun içindeki en tehlikeli şeyin futbolcular olduğu ama gerçekte asıl tehlikeli olan futbolu yöneten insanların kendisi.” dedi.

AKŞAM

Galatasaray'la yollarını ayıran Radamel Falcao, Libero Dergisi'ne konuştu. Önemli açıklamalarda bulunan Kolombiyalı yıldız şunları söyledi: "Oynadığım her yerde keyif almaya çalıştım. Mesleğimi yaparken her yerde tam olarak tatmin olmasam da her aşamada keyif almaya çalıştım. Kariyerimin en güzel yılları Porto ve Atletico Madrid'de oldu. Orada elde ettiklerim beni çok gururlandırdı. Günümüz futbolunda futbolcular kendi kaderini yönetemiyor. Bazen insanlar neden bazı takımlara gitmediğimi sorduğunda gülüyorum.

RAYO VALLECANO EL TIGRE'Yİ AÇIKLADI

Futbolcu nereye gideceğine tek başına karar veriyormuş gibi her zaman istenen seçenekler olmuyor. İstemediğim durumları defalarca yaşadım. Bazen bir yere gitmek istiyorsun ama işin sonunda başka bir yere gitmek zorunda kalıyorsun. İnsanların inandırılmaya çalışıldığı şey futbolun içindeki en tehlikeli şeyin futbolcular olduğu ama gerçekte asıl tehlikeli olan futbolu yöneten insanların kendisi... Futbol borsa gibidir, piyasada olanlar hakkında insanlara yalan söylemekten sorumludurlar. Gerçekte olanlar tabii ki farklı."

Öte yandan Rayo Vallecano Falcao'yu açıkladı.