Radamel Falcao başlıyor!

Falcao, ayrılacağı şeklindeki söylentilere, sosyal medyadan paylaştığı idman videoları ile yanıt verdi. Kolombiya basını da El Tigre'nin Galatasaray'dan ayrılmayacağını vurguladı.

AKŞAM

Radamel Falcao yeni sezonun startını verdi... Tatilini yarıda kesen Kolombiyalı süper star, özel kondisyoneri eşliğinde fi zik-kondisyon çalışmalarına başladı. Yaptığı bu idmanları sosyal medya hesabından video olarak yayınlayan golcü oyuncu, böylece takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberlere de yanıt vermiş oldu.

ASLAN'DA KALACAK

34 yaşındaki santrforun adı Beckham’ın takımı Inter Miami ile anılıyordu. Kolombiya basını da Falcao’nun Galatasaray’dan ayrılmayacağını yazdı. Tecrübeli futbolcu, önceki akşam bir Instagram canlı yayınına katıldı ve burada açıklamalarda bulundu.

"İNANCIM BENİ MOTİVE ETTİ"

Dinine bağlı bir birey olduğunun altını çizen Falcao, “Kariyerim boyunca benden çok daha yetenekli ama disiplinli olmayan ve spor dışında başka şeylerden hoşlanan, sonunda profesyonelliğe ulaşamayan meslektaşlarım oldu. Benim farkım, dinine bağlı bir insan olmam. O zor şartların ortasında bu beni ayakta tuttu. Bu beni devam etmeye ve kalbimi kaybetmeme motive etti” dedi.