Radamel Falcao Barcelona'yı devirdi!

İspanya La Liga'nın 11. haftasında Barcelona, deplasmanda Rayo Vallecano'ya eski Galatasaraylı Radamel Falcao'nun golüyle 1-0 mağlup oldu.

AA

Rayo Vallecano'nun galibiyet golünü 30. dakikada Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao attı.

Galatasaray ile sözleşmesi feshedildikten sonra 4 Eylül'de Rayo Vallecano ile anlaşan 35 yaşındaki Falcao, bu zamana kadar oynadığı 6 maçta 4 kez rakip ağları havalandırdı.

Barcelona karşısında takımının ilk 11'inde sahaya çıkan Falcao, 76. dakikada yerini Pathe Cisse'ye bıraktı.

Diğer yandan karşılaşmanın 72. dakikasında Barcelona'nın kazandığı penaltıyı Memphis Depay kullanırken, Rayo kalecisi Stole Dimitrievski güzel bir kurtarışla gole izin vermedi.

Real Madrid sahasında takıldı

RAYO VALLECANO ZİRVEYE TIRMANIYOR

La Liga'da bu sezon 3. yenilgisini alan Barcelona, 1 maç eksiğiyle 15 puanla 9. sırada yer aldı.

Tarihinin en iyi sezonlarından birini geçiren La Liga'nın yeni takımı Rayo Vallecano ise 19 puanla 5. sırada bulunuyor.

Falcao galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, "Kariyerimde Barcelona'ya karşı hiç galibiyetim yoktu. Galibiyet golünü atmam bu anlamda benim için çok anlamlıydı. Takım olarak çok mutluyuz. Bu zafer hepimiz için büyük anlam taşıyor. Vallecano taraftarlarına armağan olsun." ifadelerini kullandı.

Barcelona Teknik Direktörü Ronald Koeman ise "Gol atabilecek oyuncularımız var. Takımdan şikayet edemem. Oyuna dahil olmak bizim için zor oldu. Elimize geçen fırsatları görünce sonuç adil değil." şeklinde konuştu.

Öte yandan Kolombiyalı forvet Falcao, 35 yaş 259 günle La Liga'da takımıyla çıktığı 6 maçta 4 gol atan en yaşlı futbolcu oldu.

Galatasaray'da Fatih Terim iki maçta kararını verdi: Gönderin bu adamı!