Rachid Ghezzal'ın muhtemel dönüş maçı belli oldu

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Rachid Ghezzal'a yakın takip yapılacak. Cezayirli yıldızın Galatasaray derbisine yetiştirilmesi hedefleniyor.

Spor Toto Süper Lig'de 10 haftalık periyotta dalgalı bir performans ortaya koyan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'ın sakatlığı teknik heyeti üzdü. Cezayirli yıldız futbolcunun Galatasaray ile 5 Kasım'da oynanacak derbide forma giyip giyemeyeceği merak konusu oldu.

GHEZZAL, GALATASARAY MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Rachid Ghezzal, 7 maçlık aradan sonra Trabzonspor maçıyla birlikte ilk 11'de şans bulmuştu. İlk devrenin sonuna doğru sakatlanan futbolcunun yapılan tetkikler ve çekilen MR'ından sonra 2 hafta oynayamayacağı belli oldu. Hatayspor ve Ümraniyespor maçlarında oynaması beklenmeyen futbolcu için Galatasaray derbisi ise belirsiz.

GHEZZAL'A YAKIN TAKİP

Beşiktaş teknik heyeti futbolcunun durumunu yakından takip edecek. 30 yaşındaki futbolcunun 5 Kasım'da Galatasaray ile deplasmanda oynanacak derbi maçta oynayabilecek düzeye gelmesi için seferberlik ilan edilecek. Derbide kadroda olması beklenen Ghezzal, 4 maçta 2 gol 1 asistlik performans sergiledi.