Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier'in istediği oluyor! Beşiktaş'ta flaş operasyon

Spor Toto Süper Lig'de 26 maçta 12 gol atmasına rağmen kaçırdığı gollerle başta Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier olmak üzere Beşiktaş'ta tepkilerin hedefi olan Michy Batshuayi'nin bileti kesildi. Siyah-beyazlılar, Michy Batshuayi'nin üretkenlik sorunu nedeniyle eski golcüsü Vincent Aboubakar'ı gündeme getirdi. Vincent Aboubakar, geçen seneki şampiyonlukta aslan payına sahipti.

Fanatik

Beşiktaş'ın bu sezon gol yollarında etkisiz kalması Michy Bashuayi'ye karşı bir öfke yaratırken, Vincent Aboubakar ismi de yüksek sesle dillendirilir oldu. Özellikle Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier'in tepkisini çeken Batshuayi'nin yerine siyah-beyazlılar Aboubakar için devreye girmeye hazırlanıyor.

ABOUBAKAR GERİ İSTENİYOR

Önceki akşam Trabzonspor karşısında alınan 1-1'lik sonucun ardından "Kara Kartal"ın tek golünü atan Rosier'in, Instagram hesabından Aboubakar'ın fotoğrafını paylaşması, net şekilde Kamerunlu golcünün takımda geri istendiği şeklinde yorumlandı. Yönetimin talebi sonrasında bu paylaşımı kaldıran Rosier'e ek olarak bu sezon birçok gol pası değerlendirilemeyen Rachid Ghezzal'in de Aboubakar'ı geri istediği biliniyor.

ABOUBAKAR, BEŞİKTAŞ'TA 3.5 MİLYON EUROYU KABUL ETMEDİ

Beşiktaş formasıyla geçen sezon 26 maça çıkıp 15 gol ve 5 asisitle oynayan Aboubakar, şampiyonluğun en önemli mimarı olmuştu. Kontratındaki, "30 maç oynarsa sözleşmesi 1.5 milyon euro maaşla otomatik olarak uzar" maddesi sebebiyle son haftalarda sakatlığını bahane ederek lig ve kupayla toplamda 29 maçta kalan Aboubakar, yıllık 3.5 milyon euroluk maaş talebi kabul edilmeyince lig bitiminde Al Nassr'a transfer olmuştu. Aboubakar'ın bu sezon Arap temsilcisinde 21 maçta 9 gol ve 4 asisti var.

Vincent Aboubakar, geçen sezon Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıması sonrasında Al Nassr'ın yolunu tutmuştu.