Rachid Ghezzal için tam 2,5 katı inanılmaz teklif! Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?

Beşiktaş'ın sezon başında bonservisine 3 milyon euro ödediği ve 3 yıllık sözleşme imzaladığı Rachid Ghezzal'a talip çıktı. Körfez ülkelerinden bir takımın, Rachid Ghezzal için Beşiktaş'a astronomik bir teklif yapmaya hazır olduğu belirtildi. Söz konusu rakamın 7,5 milyon euro civarında olduğu konuşulurken transferle ilgili son kararı Ghezzal ve yönetim birlikte verecek.

Takvim

Beşiktaş'ta bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergileyen Rachid Ghezzal'a astronomik teklif. Siyah-Beyazlıların sezon başında Leicester City'ye 3 milyon euro bonservis ödeyerek bonservisini aldığı Rachid Ghezzal, yuvadan uçabilir.

GHEZZAL İÇİN ASTRONOMİK TRANSFER TEKLİFİ

Körfez ülkelerinin zengin takımlarından biri, Beşiktaş'ın kapısını çalarak Ghezzal için çok ciddi bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğunu iletti. Bu kulüp, Beşiktaş Yönetimi'nden Ghezzal ile görüşmelerde bulunabilmek için izin istedi.

RAKAMIN 7,5 MİLYON EURO CİVARINDA OLDUĞU KONUŞULUYOR

Eğer Cezayirli oyuncuyu ikna etmeyi başarırlarsa Beşiktaş en az 5 milyon, hatta 7.5 milyon euro civarında bir bonservis bedeli kazanacak. Son kararı Ghezzal ve yönetim birlikte verecek.

(Takvim)