PSG çıkarması! Hasan Arat transferde bombaları patlatıyor

Bu sezon istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ta yapılan seçimde başkan olarak seçilen Hasan Arat seçim vaadi olarak Fransız devi Paris Saint-Germain ile anlaşma imzalayacağını açıklamıştı. Mazbatasını iki gün önce alan Hasan Arat verdiği sözü tutarak PSG'de forma giyen üç oyuncu için girişimlere başladı.

Fanatik

Mazbatasını alıp resmen göreve başlaması sonrasında soluğu Paris'te alan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, PSG ile ilk adımı atıyor. Fransız devi ile bir anlaşma imzalamaya hazırlanan Arat, geleceği yönelik bu hamlenin yanı sıra PSG'nin 3 yıldızı için de nabız yokladı.

3 OYUNCU İÇİN PAZARLIK

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, seçim öncesinde Fransız devi PSG'yle iş birliği anlaşması imzalamıştı. Arat, "Değerli Beşiktaşlılar, Paris Saint-Germain FC ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı, kıymetli arkadaşım Nasser Al-Khelaifi ile Doha'da bir araya gelerek, Beşiktaş JK ve Paris Saint Germain FC arasında futbolcu transferi konusunda prensip anlaşmasına vardık. Anlaşmamız, Gençlik Gelişim Merkezi (Futbol Akademi) ve antrenman merkezi konularında geniş çaplı işbirliğini de kapsıyor. Beşiktaşımız için hayırlı olsun" ifadelerini kullanmıştı. Fenerbahçe maçı öncesi PSG Başkanı ile buluşan Arat, hem devre arası transfer listesindeki 3 oyuncu için pazarlık yaptı hem de altyapı projesi için protokol anlaşması yapacak. Buna göre Fransız ekibi ile 'İlk hak anlaşması' imzalanacak. Bu anlaşma ile PSG'nin altyapıdan çıkan oyuncularının ilk transfer hakkı Beşiktaş'ta olacak.

İLK SIRADA HUGO EKITIKE VAR

Arat, transfer konusunda ise listesindeki 3 oyuncu için nabız yokladı. İlk sırada forvet Hugo Ekitike var.

ORTA SAHA İÇİN GÖZLER SOLER'DE

Orta saha takviyesi için ise gözler, Carlos Soler'de...

KIMPEMBE TAKİP EDİLECEK

Devre arasında bir de stoper almak isteyen Arat, PSG'den Presnel Kimpembe için de girişimde bulunacak. Bir süredir sakatlığı bulunan başarılı stoperin durumu yakından takip edilecek.

EKITIKE'NİN PERFORMANSI

Hugo Ekitike, PSG formasıyla çıktığı 33 resmi maçta 4 gol attı, 4 de asist yaptı.

SOLER'İN PERFORMANSI

Carlos Soler, PSG forması giydiği 47 maçta 7 kez ağları havalandırırken 6 da asiste imza attı.

KIMPEMBE'NİN PERFORMANSI

Kimpembe, PSG forması altında 236 resmi maça çıktı. 28 yaşındaki stoperin 3 golü ve 2 asisti bulunuyor.