Prime Sofiane Feghouli olmaya geliyordu! Son dakika golü attı

Galatasaray'ın Sofiane Feghouli'nin yerine transfer etmek istediği Juventus'lu Bernardeschi'den kötü haber geldi. Yıldız futbolcu son dakika transferden vazgeçti. Galatasaray bu haberle birlikte Sofiane Feghouli yerine yeni isimlere yöneldi. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Cim-bom sezonun bitimiyle takımdan ayrılan Sofiane Feghouli'nin yerini Juventus'un yıldız ismi Federico Bernardeschi ile doldurmak istiyordu. İtalyan isimle görüşmelere başlayan Galatasaray, Inter'in de transferde devreye girmesiyle arka plana atıldı.

SOFIANE FEGHOULI'NİN YERİNE İLK ADAYDI

Aksam.com.tr'nin La Gazzetta dello Sport'tan aktardığı haberine göre, Bernardeschi'nin sözleşmesi bu sezon sonunda bitti, Yıldız isim de Juventus'ta kalmak istemiyor. İtalyan yıldız için Galatasaray'ın teklifte bulunduğu iddia edilmişti.

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, hücum hattına takviye yapmak isteyen Inter'in Federico Bernardeschi ile ilgilendiği belirtildi. Ayrıca Inter'in 28 yaşındaki oyuncuya 4 senelik bir sözleşme önereceği ve yıllık ücret olarak 3 milyon euro teklif edeceği iddia edildi.

BERNARDESCHI'NİN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

İtalyan futbolcu bu sezon Juventus formasıyla çıktığı toplam 36 maçta 2 gol, 6 asistlik skor katkısı sağlamayı başardı.