Caner Erkin'i unutturacak sol bek yolda! Fenerbahçe ilk teması kurdu

Genç Caner Erkin bulundu! Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Filip Novak'ın performansından memnun olmayan ve Ferdi Kadıoğlu'nu sol bek yapan sarı-lacivertliler rotasını İspanya'ya çevirdi. Hücuma yaptığı katkı sebebiyle 'Prime Caner Erkin' olarak görülen genç sol bek, Fenerbahçe'nin derdine deva olabilir.

A Spor

Caner Erkin'in genç hali Fenerbahçe yolunda. Sarı-lacivertliler yeni sezon için eksik gördüğü pozisyonlar için harekete geçti. Filip Novak'ın yetersiz formu ve alternatifi az olan sol bek mevkisi için rota İspanya'ya çevrildi.

CANER ERKİN'İN GENÇ VERSİYONU

A Spor'un haberine göre, Fenerbahçe'nin İspanya La Liga ekiplerinden Espanyol'da forma giyen Adria Pedrosa için devreye girdiği iddia edildi. 23 yaşındaki sol bek, bu sezon takımıyla 32 maça çıkarken; 2 gol, 2 asistlik performans gösterdi.

Genç oyuncu sol kanadın tamamında oynayabilme özelliği nedeniyle oyun tarzı olarak Caner Erkin'e benzetiliyor. Fenerbahçe 2023 yılında sözleşmesi bitecek İspanyol oyuncuyu uygun bir bonservis bedeliyle bitirmeye çalışacak

10 MİLYON EUROLUK SOL BEK

Adria Pedrosa, sol bek bölgesinin yanı sıra, sol kanatta da oynayabiliyor. Hücuma verdiği katkılarla da dikkat çeken Pedrosa'nın güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro.