Prens Selman Uğurcan Çakır'dan önce onu transfer ediyor! Galatasaray kapı dışarı etmişti

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Uğurcan Çakır'dan önce Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini'ye imza attırmayı planlıyor. Prens Selman, İtalya'dan ayrılması beklenen Roberto Mancini'nin takıma seviye atlatacağına inanıyor. Hatırlanacağı üzere Muhammed bin Selman'ın Uğurcan Çakır için 25 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edilmişti.

Aksam.com.tr

Prens Muhammed bin Selman, Newcastle United'da transfer harekatını başlattı! Suudi Arabistan Veliaht Prensi, Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'ı da listesine almıştı. Prens Selman'ın şimdiki hedefi ise bir dönem Galatasaray'ı da çalıştırmış Roberto Mancini. İtalya hoca ile yeniden yapılanmaya gitmek isteyen Suudi Arabistan Veliaht Prensi, ilk temaslara başladı.

PRENS SELMAN GALATASARAY'IN GÖNDERDİĞİ İSMİ GÜNDEMİNE ALDI

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde Kuzey Makedonya'ya 1-0 kaybederek Dünya Kupası şansını kaybeden İtalya Millî Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini, Premier Lig'e dönebilir. Tecrübeli teknik direktör için ilgili İtalya'dan flaş bir iddia geldi.

Aksam.com.tr'nin Corriere della Sera'dan aktardığı habere göre, Roberto Mancini Newcastle'ın başına geçebilir. Newcastle' United'da menajer Eddie Howe, iyi bir iş çıkarıyor olsa da, Prens Selman geçmişte Manchester City ile Premier Lig şampiyonluğu yaşamış Roberto Mancini gibi tecrübeli bir isme daha sıcak bakıyor.

Roberto Mancini'nin başarıları ve tecrübesiyle Newcastle'ı bir seviye yukarı çıkaracak ve takım iskeleti kurmada başarılı bir teknik direktör olabileceği belirtiliyor.

2013 yılında Ünal Aysal başkanlığındaki Galatasaray'ın başına geçen Roberto Mancini sarı-kırmızılı takımda 46 maça çıkmıştı. Maç başı 1.89 puan toplayan İtalyan teknik direktör beğenilmemiş ve 2014 yılında yollar ayrılmıştı.

PRENS SELMAN UĞURCAN ÇAKIR İÇİN GÖZÜNÜ KARARTMIŞTI

Newcastle United'ın Uğurcan Çakır'a talip olduğu ve 20 milyon euroyu gözden çıkarıldığı iddia edilmişti. Trabzonspor ile harika bir sezon geçiren 26 yaşındaki file-bekçisi, bordo-mavililer ile şampiyonluk yaşayıp Avrupa'ya transfer olma isteğini daha önce dile getirmişti.

Prens Selman'ın satın almasından sonra yatırımlarını artıracak olan İngiliz temsilcisinin Uğurcan Çakır için tekrar Trabzonspor'un kapısını çalabileceği belirtiliyor.