Prens Selman çıldırdı! Uğurcan Çakır kurtaracak, o atacak: Rekor transfer

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a bağlı yatırım fonu tarafından satın alınan Newcastle United, transferde bombayı patlatıyor. İngiltere Premier Lig ekibi, Real Madrid yenilgisi sonrası kendini içkiye veren Paris Saint-Gemain'in (PSG) yıldızı Neymar'a talip oldu. Newcastle United'ın, geçtiğimiz günlerde Uğurcan Çakır'ı transfer edeceği iddia edilmişti.

Aksam.com.tr

Prens Salman bombayı patlatıyor! Newcastle United'ı İngiltere'nin en güçlü takımı yapmayı kafasına koyan Muhammed bin Selman, Paris Saint-Germain'den (PSG) Neymar'ı gözüne kestirdi. Neymar'ın siyah-beyazlılara transferi gerçekleşirse, Uğurcan Çakır'a da talip olan Newcastle United'ın atanı da tutanı Türk futbolseverlerin ilgisini çeken isimler olacak.

Büyük pişmanlık! Abdullah Avcı'nın yüzüne bakmadığı isim gol kralı oluyor

"NEYMAR AYRILMAK İSTİYOR"

İngiliz basınında yer alan habere göre, PSG'de mutsuz olan 30 yaşındaki futbolcuya, Arapların satın aldığı Newcastle United'ın sansasyonel bir teklif yapmaya hazırlandığını öne sürdü. Bu sezon tek amacı UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olan Fransız ekibinde, 2. turda Real Madrid'e elenilmesinin ardından tabir-i caizse çarşı karışmıştı. Ligdeki maçlarda Lionel Messi ile birlikte ıslıklanan Neymar'ın ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti. Real Madrid maçı sonrası hedefsiz kalan Neymar'ın kendini içkiye verdiği, antrenmanlara geç geldiği gelen haberler arasında yer almıştı.

Güle güle Domagoj Vida! 12 milyon euroluk yıldızla anlaşma sağlandı

NEYMAR'I İSTEYEN NEWCASTLE UNITED'IN HEDEFİ PREMIER LİG ŞAMPİYONLUĞU

Suudi Arabistan Yatırım Fonu'nun başında bulunduğu konsorsiyum tarafından satın alınan siyah-beyazlılar, ekonomik problemlerini aşıp, yıldızlar karması kurmayı planlıyor. Premier Lig şampiyonluğunu hedefleyen konsorsiyumun listesindeki ilk ismin de Brezilyalı Neymar olduğu ve PSG'yle 2025'e kadar sözleşmesi bulunan sambacı için 200 milyon euroluk bir teklif yapılacağı belirtildi.

Ve transfer tamam! 'Merih Demiral doğru olanı yaptı' Rakam belli oldu

NEWCASTLE UNITED UĞURCAN ÇAKIR'IN PEŞİNDE

Geçtiğimiz günlerde İngiliz basınında çıkan bir habere göre Newcastle United'ın, Uğurcan Çakır transferini bitirmeye hazırlandığı iddia edilmişti. Premier Lig kulübünün piyasa değeri 17 milyon euro olan milli kaleci için 25 milyon euroluk bir teklif hazırlığı içinde olduğu ve sezon bitiminde Trabzonspor'un kapısını çalacağı ifade edilmişti.

Kylian Mbappe bombası! 13 yıllık Karim Benzema intikamı alınıyor

UĞURCAN ÇAKIR'DA ÖNCE KUPA SONRA ADA

Transferin gerçekleşmesi halinde Uğurcan Çakır, Trabzonspor ile şampiyonluk kupasını kaldırdıktan sonra kariyerine Ada ekibinde devam edecek. Yıldız kaleci daha önce pek çok kez, "Trabzonspor'la şampiyonluk kupasını kaldırmadan ayrılmak istemiyorum. Ondan sonrasında Avrupa hayalim var." demişti.

Galatasaray'da korkutan senaryo: Kaş yapayım derken göz mü çıktı?